Український Монреаль
-
Усім привіт Може хтось як і я вирішив подати декларацію і в Україні про іноземний дохід. Але я трохи заплуталась. Щоб уникнути подвійний податок і виплатити тільки воєнний збір, треба взяти довідку про сплачені прдатки у уповноважений українською державою структурі. Хто знає що це за структура у Канаді? Дякую
-
Дякую Марія, хоч одна людина щось порекомендовала.
-
Спробуйте через Booking. Ми там зняли поки оформляємося . Поставте фільтр найнижча ціна
-
Всім доброго ранку! У кого банк CIBC? Я не можу розібратися як поповнювати кредитку😅 Може хтось підкаже? Дякую
-
Внутрішній переказ з checking account
-
Це самий найгірший банк з біг-5, підтрима в них дно. Поповнювати в онлайн кабінеті з дебітової. Є можливість автооплати кредиту: то треба зателефонувати на номер телефона вказаний на картці дочекатися оператора та попрохати автооплату кредита з дебітової.
-
1. Для пересування по місту: в аптеці Pharmaprix чи Jean-Coutu чи Uniprix купуйте картку OPUS та поповнюйте її там в аптеці або в помаранчевому автоматі в метро на 20-30 поїздок чи на 1 місяць (такий абонемент якщо ви щодня хоча б 2 рази їздите). Це самий вигідний варіант по квиткам. 2. Для пересування між містами: значно комфортніше та швидше та дешевше та регулярніше ніж автобуси пересуватися через місцеві аналоги блаблакара - poparide точка com чи ridesharing точка com.
-
Доброго ранку Підкажіть, чи прилетів хтось із людьми пенсійного віку? Чи отримують вони пенсію?
-
Знайшла! Всім дякую!
-
Господи як його зробити?😅 Я вже прошуршала і онлайн банкінг і додаток😅 Підкажіть, будь ласка