Український Монреаль
-
Ой то точно
-
Йдеш на курси, приходиш до дому о 16.30, а в 17.00 вже сідаєш за роботу, працюєш до 22.30 і після сідаєш за другі курси, лягаєш спати о 2.30 ранку і встаєш о 6.40… За 8 місяців вже почуваєш себе як овоч, тому вирішив, що йду тільки на парт-тайм.
-
А ще розкажу про свій досвід з каршерінгом communauto .. оформила заявку, там треба чекати до тижня на валідацію документів , навіть купила в них річне страхування .. зовсім не було сумнівів що дадуть, а вони взяли і не одобрили мані заявку 😰. Кажуть можемо запропонувати вам одобрити, якщо заплатите 500 баксів членського внеску 🫣. Це при тому, що про коротку оренду ( похвилинно чи погодинно) , не добову в них немає сенсу, вони працюють тільки по сірих зонах, а моя робота не має такої зони. Тепер попросила повернення платежу страхування .. сказали що буде на наступному тижні . І вимагають вони мінімум 1 рік кредитної історії в Канаді 🤥
-
йой, то дефіцит🥲
-
Я не бив) якийсь рандом. Мене апрувнули але в мене правам 8ий рік - може тому.
-
усі чекають та просто йдуть до найближчого з хорошими відгуками
-
поки не бачила щоб хтось за півроку тут знайшов нашого грумера
-
Та вона то норм, але хочеться краще 🤘
-
www.meteomedia.com/fr/nouvelles/meteo/previsions/voici-pourquoi-le-prochain-verglas-est-a-prendre-au-serieux Між завтрашнім і післязавтрашнім днем оголошують серйозний ожеледь. Якщо буде так, як у 2019 році, я пропоную всім підготуватися до потенційно одного-двох днів без електрики. більше для людей у Montreal та його околицях, Laval, Brossard, можливо, навіть Sherbrooke.