Український Монреаль
-
🇺🇦🇺🇸 Український переклад історичної промови Президента США Джо Байдена у Оттаві! 🌍 🔹 Ви вже чули про історичну промову Джо Байдена, яка відбулася у столиці Канади - Оттаві? Якщо ні, в мене є чудова новина для вас! Я створив український переклад цієї промови, яка містить важливі звернення Президента США з питань міжнародних відносин та дипломатії. 🌏 🔹 Байден говорить про співпрацю між США та Канадою, ситуацію в Україні та надання підтримки нашій країні. Також Президент згадує про NASA, електромобілі та майбутнє! 🚀 🔹 Не пропустіть цю унікальну можливість дізнатись про візію американського лідера з українським перекладом. Подивіться відео за цим посиланням: youtu.be/b5aakuzInoo 📺 🔹 Підтримайте мій канал шляхом підписки та вмикання сповіщень, щоб не пропустити майбутні переклади та аналітику політичних подій! 🇺🇦🇺🇸🔔 #ДжоБайден #БайденУОттаві #ПромоваБайдена #Україна #США #Канада #Політика #МіжнародніВідносини #Дипломатія
-
імхо і тбх - це ж зовсім різне
-
хіба ніхто не каже in my humble opinion в розмовній? чи ти саме аббревіатуру маєш на увазі?
-
В шатоге теж
-
Ооо, краще чим ІМХО. Так ніхто не каже в розмовній мові🙂
-
Це не така вечірка😂
-
to be honest
-
Що таке тбх?
-
Чоловік зрадіє, коли прокинеться