Український Монреаль
-
Українською відповідайте. Нехай стрес буде в них. - Альо! Пошта!?
-
Всім привіт! Чи можуть тут конфіскувати зелений мусорний бак? Схоже на те, що працівник не повернув наш бак, після того як вигрузив рецикляж. Або його сусіди собі підтягнули, він був не підписаний. Хто знає що робити?
-
Привіт усім! Нагадую, що я приймаю замовлення на святкові кулічики, хто хоче домашньої смакоти пишіть у особисті 😘 я находжусь станція метро Namur, буду робити партію на 14 квітня Фото моїх смачних та пухких кулічиків
-
Щоб зрозуміти розмах та рівень гешефту, попросіть когось вам навести інформацію скільки українців, особливо молодих чоловіків з картами побуту або громадянством Італії/ Іспанії, окупували Хілтони Меріоти, 80% з них - за грошима, як каже парето. Це по їх діям читається. Люди тижнями сидять в готелях, дурня валяють, деякі навіть безкоштовні сніданки собі виписують (жебраки бачиш приїхали за океани, не можуть сходити в Валмарт скупитись), ніхто не рухається ні на хвилину в пошуку чи квартири чи хочаб шерід кімнати. Про пошук роботи, або підготовки до скорої зими - мовчу.
-
Це толерастія! Ніяких пиріжечків! 1. Паска 2. Куліч :))
-
Та то ви не знаєте. Читайте уважніше. Білоруським, грузинським, словацьким і українським аналогом куліча є паска; польським — великодня баба; грецьким і вірменським — цурекі; італійським — великодня голубка та піца; болгарським, македонським, румунським і сербським — козунак та інші.
-
Пасхальний пиріжечок ))
-
На голосування! 🗳
-
Роблю пасхальний пиріжечок