Український Монреаль
-
Ми перевозили, його так само як і дітей у колясках - через передні двері, та десь притулити де крісла складні, щоб не заважав
-
Ви мали право попросити форму англійською мовою
-
Доброго дня, мені потрібно подати нульову декларацію, чи має хтось контакт хорошого бугалтера?
-
В мене те ж питання) Наамагаємось подати самі за 2022. Нам програма Wealthsimple нараховує заплатити 710 доларів медичной страховки (!) PREMIUM PAYABLE UNDER THE QUÉBEC PRESCRIPTION DRUG INSURANCE PLAN . Хто подавав підкажіть чи платили чи ні по CUAET??
-
і до речі. Я звернулась до бухгалтера якого рекомендували в фейсбуці. А на платному прийомі виявилося, що він не з Квебеку і не може допомогти повністю все заповнити, тут є особливості порівняно з іншими провінціями і він не розбирається в них. Тому треба шукати локального аккаунтанта.
-
Я залетів до декількох бесід франкомовних, але там теж дуже повільно розвивається діалог.
-
Так це ж не до Вас претензія :)
-
Тупо фраза на папері підписом наскільки я знаю
-
Добрий день. Хто знає: Документ що містить фразу «I am exempt from paying fees under the Ukraine Social Measures» це довільно написаний мною документ? Чи якийсь офіційний?
-
Ні. Мусора всеодно шиють порнушну статтю. Можуть контрольні закупівлю робити і тд
-
так
-
От цей момент мене в Україні реально виморожував.
-
Мешканка Львова отримала рік умовно через те, що у Телеграмі продавала власні еротичні фото за 350 грн