Український Монреаль
-
🫡🫡
-
Ну справедливості заради варто відзначити, що в Україні зараз не те що інтернету багато де нема, а навіть мобільний зв’язок інколи пропадає. І якщо анонсовано що безкоштовні дзвінки в Україн, то нічого дивного що цим люди користуються, а якщо це відміняють, то хоч попередити нормально варто.
-
Що робити
-
В мене не телефон а паль)))
-
Напиши свойе оголошення украïнською
-
Шановні, сьогодні я закрила 2 контракти Відеотрон без ніяких рахунків. За ці пів року я користувалась ними в Квебеку та Онтаріо. Мені фірма реально подарувала можливість заощадити по сотні за кожен місяць на мобільному зв'язку, тобто за пів року близько 600 доларів, за що я їм безмежно вдячна. Дивно слухати в телеграм групі що люди не могли дзвонити дармовими Телеграм, Вайбер, Месенжер, тощо і наакумулювали аж такі рахунки. І тепер скаржаться, поливають співробітників... Знов робиться імідж невдячної нації. Так не можна. Фірма влітку не мала клопотів, запросила українців
-
Де є модератори...?
-
Якщо 1 заповнили (numero d'assurance maladie) То 2 заповнювати не треба
-
На мою думку вони користуються нашою ситуацією . Бо ми ще криво знаємо систему , мову не знаємо Мені прямо так і сказали . Що ми компанія , зробили вам добро . Допомогли , коли вам було складно . І за то треба якось трохи заплатити І дуже хитро все зробили . Тому багатьом приходять рахунки . Тут не тільки молодь приїхала . А й літні люди , які ноутбук ні разу в житті в руках не тримали . Яким діти допомгають . Але як вони самі мають дізнатись . Та й я сама не читаю канадські новини Коротко кажучи , безкоштовний сир в мишоловці
-
Ворк перміт відправляйте
-
Кто заповнював такий документ пункт ПРИЧИНИ нетзовсім розумієм що ставити ! На кожного члена родини потрібно заповнити