Український Монреаль
-
Знаю особисто людей які отримували так, подали декларацію і тепер треба повернути провінційну допомогу за 3 місяці, тому що отримували обидві виплати. А взагалі, як сказав імміграційний адвокат, краще провінційною виплатою не зловживати, бо це мінус для майбутнього ПР. Бо знаю людей, які вже по другому колу подаються на ці виплати, але вони не планують залишатися в Канаді, та знову таки…нащо собі псувати репутацію, бо хто його зна, як життя повернеться….
-
Не знаю чи вони вже відкрилися. Зараз перевірю
-
Особистого досвіду немає, але коли я доносила документи на допомогу, одному хлопцеві йшлося про повернення певної суми, здається, якраз через курси французької. Принаймні там просять повідомляти про будь-які зміни у фінансах родини.
-
Якщо на сайті чорним по білому написано, то звичайно псує
-
Not yet...
-
Доброго дня, громадо! Хтось перевіряв зір дітині? Донці 12 років, треба перевірити зір та замовити окуляри. Я читала раніше тут і чаті що тут це робиться в оптиці у оптометріста, але не ясно це платно/безкоштовно? У нас є картки "медична страховка". Напишить будь ласка в особистості хто знає як тут ця процедура працює. Дякую!
-
мені подобається дуже парк Parc René-Lévesque, там річка і дуже гарно коли захід сонця, також непоганий Parc de Dieppe goo.gl/maps/1gGiHVaYabFMtXC5A goo.gl/maps/PCNRzfwJmk5FvcRU8
-
Платно. Зберігайте чек. Потім частину компенсують
-
Мені щось здається, що тераси ще в принципі не відкривали