Український Монреаль
-
@OksanaSavenchuk реклама платна
-
Але якщо ви вважаєте що то реклама напишіть умови
-
бувало, зазвичай допомогало сильніше гепнути ним 😊 або спробувати припідняти коли поно пробує його залочити. якщо ніяк пробуйте підтримку, думаю не повинні зняти кошти
-
Шукаю колег в спільній сфері , можу написати текст без посилання на себе
-
якщо телефон підтримує esim, то ТІЛЬКИ esim для мобільного інету в Канаді - 18долл США 5ГБ, ніякий оператор Канади вам не дасть таку ціну. Як приклад Fizz 35долл кад=24 дол США за 5ГБ плюс карту (сімка 15 долл). Ну а для телефона - беріть самий дешевий тариф на дзвінки/смс без мобільного інету, або айпі теелефонію і встановлюйте собі монреальський/торонтівський номер для дзвінків/смс за 1.6 долл США. Ось реєструєтесь і зразу 3 долл на купівлю першого пакету esim. А далі собі робите реферал і купуючи кожен місяць маєте ще мінус 3 долл на новий акаунт. В результаті 15 долл США за 5ГБ мобільного інету чи в Белл, чи в Роджерз, чи в Телія! Де таке є ще в Канаді? 😍 ref.airalo.com/h8zg
-
де в монреалI можна USD на CAD помiняти и скiльки буде комiсii?
-
Та от вже стою біля станції годину, розмовляю з підтримкою. Вони сказали типу візьміть його додому і протягом 24 годин хтось приїде забере. Ніби в людей немає справ своїх в понеділок і я вдома цілий день буду… але підтримка нічого така… - Ну що, вийшло? - Ні, досі не працює… - ПЕРФЕКТ!!
-
дуже гарний курс, дякую
-
РОБОТА МЕНЕДЖЕР.(без знання англійської) Всім вітання ! Мене звати Тетяна.Як і всі учасники групи в січні цього року приїхала до Канади з Маріуполя.Зі мною виїхав син на інвалідному візку, чоловік та дочка.А іще 4 валізи по 23кг та ввесь наш життєвий досвід. В Канаді ,разом з сином, почали займатись новим для нас способом заробітку - МЕНЕДЖЕР В ІНТЕРНЕТ МАГАЗИНІ.. Все навчання онлайн.Знання англійского бажанно.Але якщо немає,це не завадить розпочати свою працю.За березень місяць отримали перший заробіток, нормально на карту..В ваше резюме можна зазначати досвід роботи тут. Запрошую всіх бажаючих,хто зацікавленний в навчанні і співпраці писати на приват. До зустрічі, дорогенькі!
-
Привіт. Підскажіть будь ласка як оплачувать водійське посвідчення. До мене лист прийшов де вказано що я довжен сплатити 25 долларів за продовження посвідчення з 23го по 24й рік. Як тут ця процедура робиться? Можливо онлайн чи потрібно йти до сааку?
-
Зараз відправляйте
-
Привіт. Підскажіть будь ласка як оплачувать водійське посвідчення. До мене лист прийшов де вказано що я довжен сплатити 25 долларів за продовження посвідчення з 23го по 24й рік. Як тут ця процедура робиться? Можливо онлайн чи потрібно йти до сааку?
-
співчуваю, думаю вам просто не пощастило, я відїздив весь минулий сезон, близько 300 поїздок і не було жодних проблем.