Український Монреаль
-
Добре
-
Це в програмі вказано 2 роки релевантного досвіду? Чи просто 2 роки досвіду?
-
Давайте від цього відштовхуватися. Ну якщо буде 2 роки досвіду та знання французької мови, та будуть дипломи. Ніяк не получится получити PR статус ?
-
Я такого не пишу
-
Ну якщо буде 2 роки досвіду та знання французької мови, та будуть дипломи. Ніяк не получится получити PR статус ?
-
Nope
-
Тоді всі працювали менеджерами чи керівниками, IT раніше щоб получити PR?
-
Дуже дякую
-
Гуляли по місту по тих районах Що подобалися) Майже на кожному домі є вивіска “Louer” з номерами телефонів) у більшості багатоповерхових домах є також на першому поверсі Рент Офіси) котрі відповідають за аренду житла в цьому жк) Якщо офісу нємаае то можете звонити по номеру який вказан) Гуляли 3 дні знайшли багато класних варіантів) десь просили кредитну історію десь не просили) а ле просили показати скільки грошей в вас на рахунку) і все) Навіть один с класних варіантів на сусідній вулиці порадили знайомому котрий також тепер живе у даун тауні з видом на даун таун))) Бо ті сайти це повна халепа😂 Думаю навіть тепер стати рієлтором 😂
-
Можете будь ласка трошки детальніше розказати як ви це робили?
-
Спочатку ми дивилися різноманітні варіанти через сайти) Але дуже файний хлопець Максим з Аєропорту (волонтер) сказав що краще погуляйте по місту та подивіться райони) і що я вам скажу) то це велике дякую Максиму) Ми знайшли квартиру у Даун Тауні з видом на даун таун) У під’їзді в нас 3 супермаркети, два спорт зали, 3 кафе, дантист та кінотеатр) за тіж самі грощі що ми Шукали десь у сраці міста) Без кредитної історії) тож порада Максима працює) так ви зможете знайти житло у районі котрий вам сподобается)))