Український Монреаль
-
Є хто вже відправляв або не перший рік тут, тільки цей документ відправляють по податкам?
-
Дякую , спробую, але дуже сумнівно… я фізично в адміністрацію прийшла , обяснила ситуацію , то каже лиш по правилам , з вет клінікою в телефоні спробувала розтолкувати, каже максимум це нада здати блад тест , якщо тест покаже шо собака не може із за аналіза , то тоді ні, якщо аналіз хороший то на стерилізацію . Кажу я не хочу, що робити, каже що тут так , правила .
-
Дякую
-
Так
-
Всім доброго дня , хтось купував перетворювач енергії? Поділіться , будь-ласка інформацією щодо нього , буду вдячна (треба для дайсона з євровилкою)
-
Доброго дня! Шукаємо україномовний садочок в Монреалі
-
Дякую) підкажіть, хто знає, як звязатися з Пластом? на сайті нема телефону(
-
В pets to Canada ніби писали, що треба взяти на себе зобов‘язання , (тобто підписати бумагу)не розводити позапланово, або вступити до організацій , які займаються розведенням собак
-
25-40 в місяць теплі сезони за струм без опалення, якщо в кімнаті іноді ставити дуйку на ніч то +20-25. На сайті Квбек гідро ви можете взнати точні суми скільки за струм та опалення платили за останній рік на будь-якій адресі в провінції. www.hydroquebec.com/residential/customer-space/moving/estimate-electricity-costs.html Люди які орендують в приватних будинках поверх чи половину взимку платять якісь зовсім скажені гроші порядку 1500 за 3 місяці
-
Велике дякую 🫶🏻
-
Ага, може вам підійти до офіційного представника чи в інтернеті спитати. Дівчинка в Тік тоці показувала, так їй старий 2019 року обміняли на новий 2023 безкоштовно 🤷♀️ з її слів
-
Без чеку ?