Український Монреаль
-
Ви думаєте, що для когось це новина? Все залежить від мети перебування тут. Хто планує залишатись і подавати на ПР, безперечно французька потрібна. А хто планує повертатись в Україну? Яку школу більш логічно вибрати французькомовну чи англомовну, якщо дитина володіє англійською? Де вона себе буде почувати більш комфортно? Давайте бути толерантними до вибору інших!
-
Ми робили в BMO, відкрили навіть не питавши про роботу
-
Треба також поважати оточуючіх квебекуа. Для них відмова вчити френч це образа як не крути. Якщо не залишатись то дійсно всеодно але сам факт. Від англомовного приятеля квебекуа був фідбек що можна здавати у френч а інглиш дохапають при спілкуванні.
-
Дали по 1000
-
Якщо ви народилися і виросли в Квебеку, але погано володієте французькою, це буде розцінено як неповага. Якщо ви іммігрант і явно намагаєтеся говорити французькою, то вам буде респект від більшості Квебекуа, навіть якщо у вас поки що не дуже добре виходить.
-
Але теж правда, що якщо ви іммігрант і навіть не намагаєтеся вивчити французьку, то в очах Квебекуа це теж неповага, хіба що ви живете в англомовних анклавах провінції.
-
Якщо ви іммігрант і добре володієте французькою, то вами будуть захоплюватися і ставити приклад іншим. :)
-
Привіт, хто знає як збільшити ліміт в RBC банку на переказ коштів?
-
Тут поважають навіть коли після діалогу з франкофоном англійською ти в кінці всеодно кажеш мерсі боку
-
В мене тут англомовний анклав через 2 блоки(хемпстед) але я навіть там чув френч. Тут претензія була саме в ненамаганні від мене. Виходить/не виходить але якщо робиш шось щоб вчити - тут це цінять. Особливо коли френ 4 чи 5 мова (в мене чеивериа по факту) Хочешь інглиш онлі - валіза ->аеропорт -> манітоба(або перекладвється якщо