Український Монреаль
-
Це все пройде років за 30-50, коли не буде поколінь колишнього СРСР
-
Було б дуже круто аби iншi групи iммiгрантiв якi сюди ïдуть вже 30 рокiв i не через вiйну ставились так само до того що треба приймати правила провiнцiï/краïни (до речi в планi допомоги вони теж отримували набагато бiльше). Не кажучи вже про купу людей з Онтарiо та iнших анлгломовних провiнцiй що тут живуть i французькоï не знають
-
Скільки я не намагалася вчити мову сама, додатки у телефоні, відео...не дуже щось виходило. Приїхала, пожила трохи, на курси пішла і як по маслу
-
Так, але так само зроблять французи з Франції - реальний кейс моєї колеги-француженки, яка може іноді не розуміти квебекуа. Тільки я в Канаді 7 місяців, а люди десятиліттями живуть в Україні без української і вимагаючи до себе якогось особливого ставлення. Тільки в Україні ніхто не має знати російської. І вже є україномовні діти, які її не знають, бо в школі і вдома всі говорять укр.
-
Нажаль "совкі" і їх діти, можуть тільки скиглити що їм погано і влада погана. Таке є і в Україні і тепер в Канаді. Тільки скиглити, а щось робити то це ж важко.
-
"Тимчасово не розуміти мову і вчити" та "забити хєр" це різні речі
-
Я не про те, а про людей з краïн третього свiту. Бо коли вони ïхали не було нi у кого притензiй не зважаючи що ïх стиль життя часто абсолютно несумiсний з мiсцевою культурою, а як нашi поïхали то почалось що бачте мову не знають
-
Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка - в когось було так що реєструвались у RAMQ, та пластикова картка з страхуванням прийшла тільки одній людині з пари??Жінці так і не прийшла
-
Це interact система. Коли заходите на рахунок в онлайн банкiнгу там є опцiя "надiслати через interact"
-
Пейпел
-
Ні, бо думаю запитаю в людей добрих що підкажуть)
-
Ще в грудні подавались. Десь чув що замість цієї пластикової картки працює лист що приходив кожного місяця, там де написано що з 24 року безоплатний дантист буде, та очі лікувати з 23 року