Український Монреаль
-
Всім доброго ранку! Підскажіть будь ласка кто випускав довіреність у канадських нотаріусів українською мовою, з легалізації через посольство. Якщо є нотаріус до якого звертались, напишіть будь ласка. Дякую А то у посольстві зараз немає вільних слотів для запису Пишіть кто що знає.
-
Знаю, що скоро починається новий онлайн- марафон з англійської. Мені дуже сподобався вчитель! Займалася особисто. В особисті відправила посилання.
-
Привіт, я ріелтор, шукаю працівника для оренди будинків на своєму ринку або в Craigslist... Досвід не потрібен. Заробітна плата становить 400 доларів на тиждень. Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, дайте відповідь «так» 📍для отримання додаткової інформації ви можете зв’язатися зі мною в моєму обліковому записі WhatsApp +1 (407) 476‑3218 ✅ або ще краще зв’язатися через Telegram @willsoonbetaken
-
Гороскоп циганки на 22.04: ♈ Овен - якщо вас життя кудись заноситиме, то нехай хоча б у правильному напрямку ♉ Телець - чим раніше ви прокинетеся, тим більше у вас буде часу зіпсувати всім настрій ♊ Близнюки - ваші вихідні як абстрактний експресіонізм: нічого незрозуміло, але дуже цікаво ♋ Рак - чому у будній день неможливо прокинутися, а на вихідних прокидається спозаранку? ♌ Лев - бути вами – це купувати все, крім того, що потрібно ♍ Діва - ваш улюблений дрес код у суботу - піжама. і не важливо ви вдома чи на вулиці ♎ Терези - сьогодні субота, але ви все одно чекаєте на закінчення робочого дня ♏ Скорпіон - у суботу з марафонів лише марафон поїдання їжі та вина ♐ Стрілець - щоб не зіпсувати собі вихідні, йдіть на побачення вже з понеділка ♑ Козеріжка - ви б з радістю зустрілися з друзями, але ви хочете приємно провести вихідний ♒ Водолій - субота – час, коли треба подивитися всі серіали, які вже всі подивилися та обговорили ♓ Риби - настрій: абонент знаходиться поза зоною досяжності. зателефонуйте будь ласка ніколи п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 22 квітня. ✨ Я не знаю, що таке продуктивність, але знаю, що таке робити все в останній момент. ♉️ Телець 22 квітня. ✨ Погоджуйся на будь-які пропозиції. Не пошкодуєш! ♊️ Близнюки 22 квітня. ✨ Напиши хоч щось Скорпіонові. ♋️ Рак 22 квітня. ✨ Очікується зустріч із старим знайомим. ♌️ Лев 22 квітня. ✨ Сьогодні тебе будуть змушувати робити те, що не хочеш... ♍️ Діва 22 квітня. ✨ Чим більше ти говориш, тим менше ти здаватимешся загадковим. ♎️ Терези 22 квітня. ✨ Як можна щось планувати, якщо у будь-який момент може прилетіти нло? ♏️ Скорпіон 22 квітня. ✨ ТИ СЬОГОДНІ ГАРЯЧИЙ ПЕРСИК. ♐️ Стрілець 22 квітня. ✨ Тебе планують гарненько здивувати. ♑️ Козеріг 22 квітня. ✨ Деградувати разом веселіше і смачніше. ♒️ Водолій 22 квітня. ✨ Сьогодні сприятливий день для ностальгії. ♓️ Риби 22 квітня. ✨ Х'ЮСТОН, У НАС ПРОБЛЕМИ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Писати мені
-
Пишите мені
-
Знаю про безкоштовний он-лайн марафон з англійської для українців, якщо цікаво напишіть мені в приват, я Вам дам посилання