Український Монреаль
-
Ангіна не завжди лікується антибіотиком. Залежить від того, інфекційна чи бактеріальна. У вашому випадку хіба що ретельні полоскання покращать стан
-
Дуже залежить від ваги та розміру посилки, на сайті укрпошти можете приблизний тариф прорахувати Невелика посилка +-0,5 кг вийде 600-800грн приблизно
-
+380936458201 viber Доктор україномовний. Терапевт. Не знаю, що з записами і на коли, і чи можна пройти без запису. Взагалі дієта ( овочі, сирі салати, багато пиття, без цукру та молочки, без рису та картоплі) та часте промивання горла (1 раз кожної години) вам поліпшать стан👍
-
В Україні антибіотики прописують зазвичай 😒
-
Вмер привіт. В мене гнійна ангіна. Вчора була у лікаря та він мене без нічого відправив додому. Сказав, що воно саме пройде. Але сьогодні мені гірше. Дуже пригнічена медичним обслуговування. Думаю піти до платної лікарні. Хто має опит та може щось підказати? Можливо лікарню чи лікаря. Дуже дякую тим, хто відгукнеться
-
Всім чудового раночку! Якщо ви сьогодні бігаєте по магазинах у пошуках приємних цін, ви збоченці мазохісти. Я б свою дупу взагалі нікуди не вивіз.
-
Ну вам пощастило, в нас багато ча у не було в готелi жити))