Український Монреаль
-
Фуфу кацапен мовен,
-
Всім привіт! Поширюємо наліпки Donate for Ukraine від фонду Повернись живим. ✅ кавярні ✅ готелі ✅ крамниці ✅ ресторани ✅ салони ✅ галереї Це працює! І це реально допомогає забезпечувати наших захисників всім необхідним обладнанням, зберігати їм життя! 💙💛 Хто може допомогти з цим в Монреалі? Підкажіть будь ласка🙏 Наближаємо перемогу!🇺🇦
-
Треба повідомляти RAMQ про поїздки довше ніж 21 день якщо у вас тимчасовий статус. Покриття не буде протягом цієї поїздки, але RAMQ майже нічого і не покриває за кордоном. Правило "відсутність протягом менш ніж 183 днів" йде окремо
-
Там якщо їжеш в подорож на 21 день то втрачаєшь рамкю НА ЧАС ПОДОРОЖІ
-
Так, це написано на аркуші, на якому прийшла карта. Але в листі, що прийшов раніше, написано інше. Можливо, я щось не так зрозуміла.
-
Шановне панство. Дякую за відповіді, допомогли зорієнтуватися з маршрутом. Хейтери, я вас люблю 💋
-
Темпорари
-
Так ми ними і є
-
Спробуйте онлайн прорахувати
-
Я на те і натякаю, що в оригіналі бачу іншу інтерпретацію цих 21 днів
-
Доброго дня.Допоможіть !!! Орендували житло з обов'язком застрахувати майно.Записались в банку дежардан,а страховий агент не передзвонив.Може є у когось контакти чи порада як це зробити і скільки це коштує.Знання мови англійська мінімальна.Дякую!!!
-
"право на тривалість відсутності" - lost in translation
-
Дежарден погана ідея для страхування житла, Duuo кращий вибір за ті ж гроші.
-
www.desjardins.com/en/insurance/home.html
-
Дякую