Український Монреаль
-
-
Хочете красиво схуднути? Мати плоский животик? Пишіть у приват
-
Дівчата запрошую на онлайн індивідуальні заняття🤗🌸 Якщо немає часу їздити далеко на заняття🌸 Якщо багато сидите, носите постійно дитину на руках і хочеться вже розслабити спину та повернути тілу силу🤗 Запрошую до себе на заняття, розтягнемо шию, спину і звісно зробимо перший крок до омріяного шпагату😍 Вік, вага не мають значення🤗 Пишіть в особисті🤗🌸
-
А ви давно вдома були ? Ті хто був там під час війни - перейшли на українську мову, Киів так точно. Що це за крінж , приїхати в Канаду, зустрічатись з українцями щоб знову возєднатись з тією блядською мовою. Я все життя говорила російською, але зараз ця мова - коли я чую, мені здається що ця людина ховає автомат в кишені. Я нагадую собі що я не расистка, але для мене ця людина такий самий хороший росіянин. Пробачте кого образила, але вам варто приїхати в Україну, трошки пожити серед трощ, щоб дійти до цього мабудь самим.
-
Ну от я в Києві, дійсно багато перейшли на українську, АЛЕ є важливий момент: якщо хтось буде говорити десь російською, то з піною у роті ніхто не буде на нього кидатись і щось доводити. Вже всі давно тут зрозуміли, що це не дасть абсолютно ніякого результату, людина якщо буде вважати за потрібне, вона сама до цього дійде й перейде. А таки наїзди навпаки людину будуть тільки відлякувати від української.
-
Казати про свої відчуття - це не кидатись. Мені багато пишуть, особливо в приват, російською і я всім намагаюсь допомогти. Але це дійсно викликає резонанс, бо в Україні намагаються говорити українською навіть зовсім східні регіони, а тут наші ж захищають російську мову. Це не приємно.
-
є надійні джерела, де я можу в цьому переконатися?
-
Добрий ранок! Хто пече торти на замовлення?
-
Це було про то, що русня лізе всюгди - від нахабної роздачі колорадських стрічок до завуальованих виступів ліберастів, і що ми мали б хоча написати звернення щоб отакі гастролі не відбувалися, як це роблять громади в Ізраїлі, Європі, Австралії, щоб припинити росіянську пропаганду
-
Любі друзі, доброго ранку. Підкажіть будь-ласка хто стикався. Під нами на першому поверсі нашої арендованої квартири відкрилося кафе з живою музикою, яка лабає так що дрижать вікна десь до 1:00 ам. Лендлорд не допоміг, їх теж неодноразово просили хочаб тихіше робити. чи є сенс викликати поліцію? Чи це не дуже гарна практика?
-
В калгарі нема роботи, більшість вакансій закриті але висять еа сайтах роками типу щоб у єйчара була видимість роботи