Український Монреаль
-
Всім доброго ранку ☀️ Маю чергове питання. Моєму чоловікові сказали (чутки), що українські права треба підтвердити в Квебеку протягом 6 місяців після приїзду. Якщо не встигнеш, то доведеться вчитися і здавати екзамени з нуля, наче в тебе ніколи не було прав. Чи це так? Хтось знає? У нього права загубилися під час війни, відновити через дію ми не змогли. Планували просто здавати тут, а для підтвердження стажу замовити довідку в консульстві. Чи хтось стикався з чимось подібним? Заздалегідь дякую 🙏
-
Дякую. Він хоче тут просто здати екзамени, але щоб отримати одразу нормальні права без обмежень - надати довідку з консульства про стаж водіння. Як щось вдасться - поділюся 🙏
-
Мене моя свекруха готувала два тижні перед польотом в Канаду що типу там є руські у них свої права , вони можуть святкувати свої свята , можуть носити прапори свої типу Канада це інтернаціональна країна , ти повинна бути розумною та терпеливо до всього ставитись , бо там це нормально і ти повинна підтримувати позицію Канади і не йти проти , вона благала мене бути як риба у воді щоб збудувати гарне майбутнє І у цієї людини вбили батька французькі воєнні коли Марокко хотіла бути незалежною , вона втратила також дядька в Сирії Вона теж пережила горе через війну І все одно благала бути врівноваженою і обходити десятою дорогою своїх ворогів
-
А чи є фудбанки де не потрібно показувати договір про оренду?
-
Наскільки знаки проблемні від 1 до 10: Овен: 8 Телець: 3 Близнюки: 11 Рак: 9,9999 Лев: 7 Діва: 4 Терези: 0,01 Скорпіон: 9 Стрілець: 5 Козеріг: 0 Водолій: 6 Риби: 1
-
Але ж гарно )....