Український Монреаль
-
А ви хто , щоб я перед вами звітувалися? Ну окрім я із Харкова і у мене війна 1 рік🤦♀️ і я ненавиджу французьку і тому я сижу у чаті франкомовного міста
-
Дякую за цю інформацію. Найцікавіше ІММ 5283. Цікаво, що люди там писали. Я можу просто описати, що я там мала, що пережила, що втратила, які тепер наслідки і чому я не можу туди повернутися? Розумію, що це на розсуд конкретного службовця. Може, підкажете: якщо я подамся на цю програму, просто опишу все як є, і отримаю відмову: чи можу я після цього подаватися на інші програми? Я боюся, що мені не вистачить три роки - ще хоча б на рік довше, щоб встигнути виконати умови по інших програмах. Заздалегідь дякую 🙏
-
Так, я тоді в школі навчалась. І так, що після 2014 року хтось нападав на Харків? До 2022 року. Ні. То для мене війна була тільки в Донецьку і Луганську. Як і для мирних в Україні з інших міст бо я особисто не відчувала війни В МОЄМУ МІСТІ, бо там було спокійно. Якщо б я побачила ракету над головою у 2014 я б ще тоді виїхала б в Канаду (як це робили дончані), але ні, в мене було мирне життя.
-
Та вони дуже специфічні люди і у кожного , Ви праві, є паспорт Румунії , Чехії або Польші. Тому вони і дома усі. Мови нажаль української вони не знають, бо основна у них румунська ( і вони навіть на російську переходили, щоб ми розуміли один одного
-
Я раніше не стикався з ними, після року праці в Празі, я повністю з вами погоджуюсь, вони понабирали собі європейських паспортів і вже не перше покоління живуть в Європі тому і не вважають себе українцями, хотілось би їх з їхніми паспортами туди і відправити
-
Та там бронь. Вона не розуміє , що країна втрачає кращих синів , вона не розуміє болю Донбасу і що роблять там з людьми .
-
Розумію. Я русні це доводила. Що вони кінчені. Що Крим наш. Що не можна відбирати чужі теріторії. Війна, так, в Донецьку і Луганську. Я це не заперечувала. Інші частини країни жили спокійно. І влада наша не робила військовий стан по всій країні. Питання: якщо війна у ВСІЙ країні, чому?