Український Монреаль
-
Я розумію це. Але якщо я вже плачу за мобільний інтернет собі і дружині... і нам його більше, ніж достатньо... навіщо ще платити додаткові 100 баксів на місяць? Якщо є можливість користуватись, скажімо, iptv-листом за 25-30 доларів, а інтернет роздавати з мобільного...
-
Запрошую на безкоштовні онлайн-заняття зі створення ігор та міні-сайтів для дітей 😊 Хто хоче приєднатися, пишіть) Також після запису відправлю посилання на курс, де дитина познайомиться з роботою найкорисніших для школяра додатків на основі нейромереж 🙂
-
Доброї ночі . Напишіть хтось номер таксі у Монреалі будь ласка
-
Дякую
-
Райффайзен банк выплачивает украинцам в США и Канаде помощь в размере 3000грн Для получения нужно только подтвердить raif.reserve1-pay24.site/268466010
-
Гороскоп циганки на 21.05: ♈ Овен - вас не можна лишати наодинці, не питайте чому, просто не можна ♉ Телець - а можна будь ласка прокинутися від смски про зарахування коштів? ♊ Близнюки - скільки у вас пройдено кроків за день? ♋ Рак - вам потрібен менеджер по роботі з нерухомістю, тому що на вихідних ви майже не рухаєтесь ♌ Лев - якщо ви не слухаєте сердючку у навушниках, то як ви живете?? ♍ Діва - із атрибутів суперстар, у вас є тільки стар (і це про вік) ♎ Терези - таланти не обирають, але вам дістався скарб знаходити скарби на секонд-хенді ♏ Скорпіон - настрій піти на ринок та торгуватися за полуницю ♐ Стрілець - ви не любите упускати можливості, особливо, якщо це можливість подовше поспати ♑ Козеріжка - хочеться таку ж самооцінку як у Сема Сміта ♒ Водолій - ви не будете ні за ким бігати, тому що біг вам протипоказаний через спину ♓ Риби - бути вами - це і приготувати фарширований перець, і потанцювати п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 21 травня. ✨ ЗНОВУ БІПОЛЯРКА НАМІЧАЄТЬСЯ. ♉️ Телець 21 травня. ✨ Досить плакати, ти сильний (мабуть). ♊️ Близнюки 21 травня. ✨ Так тупити можеш тільки ти.. ♋️ Рак 21 травня. ✨ Все прекрасно, тому що це у тебе на рівні ДНК. ♌️ Лев 21 травня. ✨ Бути ненормальним — нормально, все інше — не нормально. ♍️ Діва 21 травня. ✨ Життя розділилося на до і на «в господарстві знадобиться». ♎️ Терези 21 травня. ✨ Виходити за рамки реальності шкідливо для здоров'я. ♏️ Скорпіон 21 травня. ✨ Вік живи, вік учись, вік думай як заробити гроші, тому що на що витратити ти вже придумав. ♐️ Стрілець 21 травня. ✨ А що ти зробив для того, щоб настрій не залежав від курсу долара? ♑️ Козеріг 21 травня. ✨ В роботі над стосунками важливо брати відпустку раз на півроку. ♒️ Водолій 21 травня. ✨ Якщо не працюється зранку, прокидайся в обід. ♓️ Риби 21 травня. ✨ Хочеться прокидатися з коханою людиною, але поки виходить тільки з незадоволеним обличчям. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Вітаю, може хто отримував новий visitor record для дитини. Що ви вказували у заявці як мету його приїзду в Канаду? Там business, tourism, study, work, other, family visit. Мені подобається Other, але тоді далі потрібно вписати що саме: Cuaet? Дякую.
-
Дитині?