Український Монреаль
-
Переказувала з моно валютної на револют. На революті міняла на канадські і з революту на сібс. Якщо маєте револют звісно то спосіб робочий
-
І невеликі втрати?:)))
-
З євро і там і там працює. Просто конвертити євро->кад
-
Ну там курс євро кад досить адекватний. Зробіть там рахунок в кад то 2 секунди, видно які комісії і курс
-
Я з вайзом не бавилась бо десь вичитала що нові аккаунти реєстровані під Україною не дають можливості переводити,чи якісь обмеження, лише ті що до війни, але перевіряти не хотіла бо маю револют яким активно користувалась, може то хтось нахрюкав, не знаю 🤣
-
Я регав на єс так що не скажу. Але я чув що обмеження це запорізька і херсонська області, де є бойові дії(луганська і донецька під обмеженнями вже давно)
-
Підкажіть , як зараз виглядає ситуація з школами французької мови та виплатами на навчання?
-
Карту відкрити та отримати можна у один день. Треба тільки потрапити на зустріч- можна або у порядку живої черги, або забронювати рандеву онлайн. Оберіть банк)
-
Безкоштовні курси мови тільки французька
-
Підскажіть будь ласка,я хочу переїхати у Монреаль.У мене мало коштів.Скільки часу займає отримання банківської карти? Також хочу дізнатися про безкоштовні курси з англійскої Я дуже нервую,я переїзджаю сама і потребую підтримки Дякую всім,хто відповість на мої запитання
-
Мене цікавлять курси французької мови. Де можна записатись на безплатні курси?
-
В описі чату є важливе правило
-
1120 отримую Я та 2 дітей