Український Монреаль
-
Добридень. З 1 червня по 30 червня на місяць здається кімната у великій світлій квартирі. До метро Vendome 10 хвилин пішки. Задається тільки для дівчини. З усіх питань у особисті повідомлення. Можливо буде цiкаво. Гарного дня🥰
-
Усім привіт! Запрошуємо на Український стендап, від Ucrazystandupcomedy в Монреалі Коли - 17 червня, 16:30 Де - Montreal, 3716 Norte-dame St W Посилання на квитки - www.eventbrite.com/e/642177980627
-
Можна і мені?
-
montreal.ca/en/topics/cookouts-parks
-
Tacos from Mexico ! Campechanos y suadero con salsa verde.
-
Доброго дня. Прилітаю до Монреалю в середні липня з двома дітьми. Скажіть, чи можу я розраховувати на безкоштовний готель? Квартиру хочу шукати по приїзду
-
Дякую вам, а скажіть як туди попасти? Чи потрібно записуватись?
-
Доброго ранку. Шукаю терміново будь-яку роботу, розносила резюме, але тиша. Французький чекаю курсів. Може хто знає, де потрібні люди на роботу.
-
Гороскоп циганки на 31.05: ♈ Овен - доросле життя - це коли треба щось постійно робити хочеш ти цього чи ні ♉ Телець - якщо ви комусь не подобаєтесь, значить нехай потерплять і потім сподобаєтеся ♊ Близнюки - якщо думаєте, що вами не маніпулюють, то ви в руках майстерного маніпулятора ♋ Рак - якщо у вас на касі запитують паспорт, то все ще не так погано з вашим недосипанням ♌ Лев - якщо ви комусь пускаєте бісики, то скоріш за все це просто по роботі ♍ Діва - купіть собі пазли, щоб у вас хоч щось у житті складалося ♎ Терези - якщо немає сил, то згадайте чи були вони взагалі? ♏ Скорпіон - враховуючи ваш спосіб життя, у вас відсутній інстинкт самозбереження ♐ Стрілець - ким треба працювати, щоб купувати черешню? ♑ Козеріжка - якби не тікток і сміхуйочки, то ви б зʼїхали з глузду. хоча, стривайте... ♒ Водолій - коли ви почнете обирати себе, тоді і почнеться життя (ну і після того як зникнуть псевдосусіди) ♓ Риби - якби про вас знімали реаліті шоу, то це було щось про те як ви працюєте, а потім пʼєте вино п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 31 травня. ✨ Є невеликий шанс на сюрприз. ♉️ Телець 31 травня. ✨ ЛІТО ВЖЕ ЗАВТРА. Я ЗНОВУ НІЧОГО НЕ ВСТИГ. ♊️ Близнюки 31 травня. ✨ З тобою хоч у вогонь, хоч у воду, хоч вдома нічого не робити цілий день. ♋️ Рак 31 травня. ✨ Навіщо досягати балансу у стосунках, якщо можна досягти балансу на картці? ♌️ Лев 31 травня. ✨ Чого не пам'ятаєш, того і не було. ♍️ Діва 31 травня. ✨ Щоб не сваритися з начальством, самому треба бути начальником. ♎️ Терези 31 травня. ✨ День сьогодні продуктивний, а ти — ні. ♏️ Скорпіон 31 травня. ✨ Ти людина зайнята, але постійно не знаєш, чим себе зайняти. ♐️ Стрілець 31 травня. ✨ Всьому свій час, але, будь ласка, тільки не сьогодні. ♑️ Козеріг 31 травня. ✨ Точка G — це Gроші. ♒️ Водолій 31 травня. ✨ Настрій: поставити режим літака назавжди. ♓️ Риби 31 травня. ✨ Все твоє життя — це трюк виконаний професіоналом. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦