Український Монреаль
-
Я так розумію, що вони не бачуть мої права, через те відразу рахують, що я без прав і заборону роблять
-
Як нам пояснили в нашому садку. Треба міняти ворк перміт, щоб він був без обмежень і починався не на 20.. І то не пов'язано конкретно с CUAET. Поміняли WP, тепер є знову повернення за садок. Та і по старому ворк перміту по декотрим районом Монреаля повернення в садках залишили. В Дорвалі і Поін Клер, наприклад.
-
Так. Оплатив 500$
-
Там є кінцева дата. Кидаю
-
as of не означає 3 місяці. Киньте в приват фото
-
Тобто я можу на своїх же їздити, просто їх не можу отримати. А коли дозволять отримати - поїду зроблю
-
«your right to obtain driver license will be suspend as of…”
-
От без поняття від чого залежить в нашому випадку, так як в нас можливе повернення за рік, а не за місяць як в місцевих. Ніде не знаходила інформацію як розрахувати, при умові якого доходу. Бухгалтер, що допомагала з податками за минулий рік, сказала просто, що повертають з податків, тому логічно, що мають бути податки сплачені, щоб було звідки вертати. Тобто важливо працювати. Але яка сума і при яких умовах - не знаю. Найдете - поділіться. В чоловіка на роботі багато співробітників місцевих, які віддають дітей в приватні садки саме тому, щоб податки верталися.
-
Приклад: На дитячий садок витратили $6000 і Квебек нарахував вам податок на рівні $6700 з доходу $80000. Ви зможете зменшити цей податок на 70% від $6000, тобто $6700 - ($6000 х 70%) = $2500 залишиться заплатити Квебеку.
-
Це я знаходила, але то все рівно не зрозуміло мені)
-
Прислали повідомлення про бали листом під підпис. Штраф я оплатив
-
Вітаю Вони присилають лист зі штрафом по пошті,з фотографією?
-
Лист фізичний
-
приходить на емайл чи лист бумаги?
-
Хто знае як довго тут роблять мед. обстеження ?
-
Номер групи присвоїли мені і тд
-
Аааааа
-
Іншуранс є?