Український Монреаль
-
Та вони сильно відрізняються, це все залежить від здібностей людини і кількості розмовної практики.
-
Добре
-
-
Розумієте, хтось мову вчить, хтось філософію читає, хтось фізично розвивається і тд. Якщо для Вас показники розвитку це виключно мова, то мені Вас шкода. Знаю деяких, хто знає декілька мов, але це зробило їх кращими людьми. Ну от ви, ну умовно знаєте ви англійську, але мислите як папуас, які все підганяють під свої шаблони мислення.
-
Знати мову — більше можливостей, більше знань.
-
Це як приклад, кому що цікаво
-
Тим більше, що судячи з ваших повідомлень, ви збираєтесь мігрувати до Квебеку. Певно, що у Квебеці краще, ніж в Україні, інакше ви б вже повернулись (як багато хто зробив, до речі)
-
До речі. Я майже не зустрічала англомовних людей, які знають хоч якусь іншу мову. Сидять собі, бідосі, і страждають від того, як їм соромно😂 А ще у мене на францізасьоні стабільно є людина з іншої канадської провінції, яка не говорить французською. А це ж одна країна! Тобто вони б мали знати френч, але ні, він їм не треба був - от вони його і не вчили
-
Справжні кебекуа принципово не вчать англійську
-
70% кебекуа знають англійську ліпше, ніж ми французьку. Вони просто цього не хочуть казати
-
Кому соромно? Он 70% кебекуа не соромно знати лише французьку.) А соромно бути тим хто ходить і розказує іншим дорослим людям за що ім повинно бути соромно.😉 Бо вони якось без вас розберуться - куди їм їхати і що робити, і які мови вчити, і чи повертатися кудись чи ні.