Український Монреаль
-
Це вже монреальска частина. Там просто стик менреалю і вестмаунту. Вестмаунт англофонний і роуд сайни там теж англійською.
-
Хтось щось може сказати на рахунок роботи на складах Амазона. Чи фізично дуже важко? Жінки можуть там справитися з важкими вантажами? Питання до людей ,які працювали, чи працюють там
-
Це тішить. Добре. Але можливо вашій дівчині трохи легше, бо якщо щось важке завантажити чи підняти, то ви їй зможете помогти, мабуть. А нічні зміни важкі?
-
Добрий день. Мене звуть Марія, я фотограф з України. Планую поїздку y Монреаль на два тижні. Беру з собою фотоапарат і з великим задоволенням проведу для вас зйомку. Я знімаю сімейні, парні та індивідуальні історії. Залишаю свій інстаграм, тут ви зможете познайомитися з моїми роботами🤍 instagram.com/mapia_photo_?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
♈️ Овен 14 червня. ✨ Не хвилюйся про дрібниці, це заважає тобі приступити до більш важливих справ. ♉️ Телець 14 червня. ✨ Сьогодні люди будуть звинувачувати тебе у тому, що ти не робив. ♊️ Близнюки 14 червня. ✨ Сьогодні ти можеш отримати серйозні травми, але це не точно. ♋️ Рак 14 червня. ✨ Не думай про наслідки, просто роби те, що вважаєш за потрібне. ♌️ Лев 14 червня. ✨ Сьогодні ти отримаєш багато нових яскравих емоцій. ♍️ Діва 14 червня. ✨ День буде проходити легко. ♎️ Терези 14 червня. ✨ Сьогодні ти згадаєш те, що колись забув. ♏️ Скорпіон 14 червня. ✨ В цей день ти зіткнешся зі своїм страхом віч-на-віч. ♐️ Стрілець 14 червня. ✨ Сьогодні тобі вдасться досягти своєї мети. ♑️ Козеріг 14 червня. ✨ Не бійся пробувати щось нове, іншого шансу вже не буде. ♒️ Водолій 14 червня. ✨ Не сподівайся на те, що тобі все зійде з рук. ♓️ Риби 14 червня. ✨ Говори тільки правду, люди все одно її дізнаються. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 14.06: ♈ Овен - коли з вами можна спілкуватися, якщо зранку ви не сама приємна людина, вдень - працюєте, а ввечері хочете помовчати? ♉ Телець - працювати з натхненням кожен може, а якщо без?? ♊ Близнюки - ви постійно чимось зайняті, але завжди є час на все інше ♋ Рак - не треба вам підвищувати кредитний ліміт, вам і так важко стримуватися ♌ Лев - у світі не існує стільки аргументів, щоб змінити вашу точку зору ♍ Діва - ваші зустрічі з друзями більше нагадують телевізійну службу новин, ніж зустріч з друзями ♎ Терези - у вас сьогодні багато справ, які ви встигли б зробити, якби почали вчора ♏ Скорпіон - як захиститися від зайвих витрат? ніяк ♐ Стрілець - маніакальна фаза як колишні завжди зʼявляється зненацька ♑ Козеріжка - ви думаєте, що добре приховуєте свої емоції, але насправді взагалі не добре ♒ Водолій - хочеться запитати у долі «ти шо на приколі?» ♓ Риби - у вас чудовий смак, але ви завжди обираєте не те п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Всім привіт! Хтось подавався на навчання www.admissionfp.com/programmes-et-formations/dep?langens=2®ion=19&fbclid=IwAR3ObIqKyx6AAYshwC4ovM22ALow0sQMZgf0Sqz8xUarFNZW5-irqFHHROo? Можете розповісти порядок дій, як реєструватися, щось я клацаю, клацаю не можу зорієнтуватися (.
-
Всім привіт, підкажіть будь-ласка чи хтось самостійно відправляв заявку на виплати по CUAET або дайте контакти хто це може зробити. Залишилась дитина на виплату,але вже деякий час не виходить подать. Дякую за допомогу.
-
Знайомого бухгалтер,який взяла оплату і вже пари мізки дуже довго
-
Помилку видавало и людина яка займалась - вже не відповідає
-
Там більше людина яка займалась,вона просто дууууже занята і в неї немає часу на це,але оплату взяла і добре 😂