Український Монреаль
-
Входить. 💀
-
я подумав що це онлайн навчання
-
Доброго дня, шановні українці! Цікава пропозиція щодо навчання ваших дітей та близьких. Можливість дистанційного навчання та отримання диплома молодшого бакалавра. Ви можете жити зараз в будь-якій країни, але є реальна можливість здобути освіту в Україні.
-
Усім привіт! Запрошуємо на Український стендап, від Ucrazystandupcomedy в Монреалі Коли - 17 червня, 16:30 Де - Montreal, 3716 Norte-dame St W Посилання на квитки - www.eventbrite.com/e/642177980627
-
Хто йде?
-
Випити ігристого сьогодні я готова. Терези завжди за будь-який кіпиш 😅 але скандалити я не вмію, лише дипломатія у діалозі 😉
-
Цікаво з якої тварини вирізали те волосся
-
Всім привіт! Шукаю роботу тут в Монреалі ASAP. Я фінансовий аналітик, працювала в банках, добра англійська, базова французська, дуже добрі навички в Екселі, базовий SQL. Буду дуже вдячна якщо вдастся знайти з допомогою нашої громади! Розгляну усі пропозиції 🙏🙏🙏.
-
Вони крадуть, вона працює
-
Вона нічого доброго не робить але як файно обіцяє😂😂😂😂
-
Підскажіть, будь ласка, це дуже важливо! Мамі вчора стало погано. Не їсти, не ходити вона не могла, постійно тошнило. Вона відмовлялась визивати швидку допомогу. Але ввечері ми вже самі її віднесли до найближчої лікарні, вона поруч біля дому Чекали 5 годин. Діагностували аппендицит з 3 каменями. Сказали, що треба буде оперувати, і чекати ранку, коли прийде лікар. При цьому попередили, що випадок складний, і він може лопнути Лікаря зараз немає, коли питаєм чи прийде він взагалі, нам кажуть чекайте ми не знаємо От і ми не знаємо, що робити. Звонити у інші лікарні питати, чи може в швидку допомогу позвонити Якщо хтось знає дайте будь ласка поради 😢
-
Люди підкажіть, де можна купити марку для листа?
-
Продаю компʼютерне крісло! Вивіз з Гріффінтаун Ціна: 60$ купляв за 80$