Український Монреаль
-
Вітаємо @kubayati
-
Гороскоп циганки на 17.06: ♈ Овен - краще за будь-яку заплановану зустріч - випадкова (тільки якщо не з колишніми) ♉ Телець - не треба бути простіше, а то всі до вас потягнуться ♊ Близнюки - у вас немає проблем з настроєм тому що: немає настрою - немає проблем ♋ Рак - ви не любите сюрпризи, але життя постійно вам їх підносить ♌ Лев - ви любите літо тому що ви обидва душні ♍ Діва - найкраще за все у вас виходить драматизувати і нічого з цим не робити ♎ Терези - прийміть своїх тарганів у голові так само як і вони прийняли вас ♏ Скорпіон - бути вами - це: 1. я так більше не робитиму. 2. робите ♐ Стрілець - сумна і гарна новина одночасно: алкоголь ніколи не виведеться з вашого організму ♑ Козеріжка - вам потрібні нові друзі, бо старі втомились слухати ваші історії ♒ Водолій - а чому так жарко? так ще довго буде? ♓ Риби - коли у вас поганий настрій, то про це мають знать усі, а не тільки ви п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 17 червня. ✨ Вік живи, вік роби вигляд, що не помічаєш вхідні дзвінки від колег. ♉️ Телець 17 червня. ✨ Можна випити, не зашкодить. Навіть допоможе. ♊️ Близнюки 17 червня. ✨ Ти не будеш шкодувати про зроблене, якщо нічого не зробиш. ♋️ Рак 17 червня. ✨ Не буває пізно, буває вже не треба. ♌️ Лев 17 червня. ✨ Менше знаєш — міцніше спиш. ♍️ Діва 17 червня. ✨ Ніщо так не дратує, як все (але через 5 хвилин попускає, а потім знову по новій). ♎️ Терези 17 червня. ✨ Ти офіційний представник перепадів настрою. ♏️ Скорпіон 17 червня. ✨ Твій ангел охоронець не встигає тебе рятувати і робити фейспалм. ♐️ Стрілець 17 червня. ✨ Хочеться, щоб всі відстали, хоча ніхто і не приставав. ♑️ Козеріг 17 червня. ✨ Моя головна сексуальна фантазія — це виспатися. ♒️ Водолій 17 червня. ✨ Я не сумую, просто це твоє обличчя. Все нормально. ♓️ Риби 17 червня. ✨ Я манісексуал — мене збуджують тільки money. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Все вірно, що що, а ось перепади настроїв вмію робити, як собі, так й людям навкруги
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, щоб пройти медичний огляд треба просто подзвонити і взяти апунтамент ? Чи як? Дуже дякую 🇺🇦
-
Ну перестарався чучуть, хотів вразити))
-
Який знак зіпсує тобі життя: Овен: Водолій Телець: Риби Близнюки: Скорпіон Рак: Лев Лев: Терези Діва: Телець Терези: Стрілець Скорпіон: Рак Стрілець: Овен Козеріг: Близнюки Водолій: Козеріг Риби: Діва
-
Невеличкий апдейт - поговорила з другом, він там не працює вже, але ще лишилися контакти в Сен Мері. Ситуація нічого не виправдовує щодо того, як вони з вами повелися, але він мені коротко пояснив. Там змінилося керівництво, і це нове керівництво вирішило, що вони дуже багато витрачають на мед персонал. Тому «кістяк», що залишився, дуже малий, а робочу силу добирають «по потребі» з агенств. Нажаль, якщо мед робітник поводиться непрофесійно, або робить помилку, з агенствами таких знайти важко, і бере багато часу. Тож деякі і поводяться як скоти бо знають, що нічого не буде. Така ситуація не лише в Сен Мері, бо як я зрозуміла, вигідніше добирати роботу через агенства - більша зарплата і менше відповідальності. Це прикро, що у вас був такий негативний досвід. Міцного здоровʼя вам і вашій мамі 🙏🏻
-
Запрошую усіх 🧏 Професійне тату Створення проектів за вашими ідеями. Корекція або перекриття старої тату. Я художник, зі стажем понад десяти років. Адреса студії - maps.app.goo.gl/yVakNJ7dBTEoqjDi7
-
Добрый день, подскажите есть те кто летел в Монреаль с Варшавы и пересадкой в Лиссабоне, есть пару вопросов