Український Монреаль
-
Хто знає , якщо я їду потягом ось так , мені потрібно купувати якийсь квиток чи проїздний опус підходить?
-
бо будете втрачати на комісії
-
взагалі тут усюди можна розраховуватись укр картками в магазинах та метро, тому є сенс не знімати готівку
-
наче усі банки писали в себе, який ліміт на зняття готівки за кордоном
-
ліміт ви можете в додатку банку подивитись
-
Вітаю, усюди комісія однакова 3% здається, по ліміту не підкажу
-
Скажіть будь ласка , англійські є школи для дітей , якщо дитина старший клас , а франц. не вчила
-
доброї ночі Таке питання Можливо купити медичні препарати в канаді ті які купували в україні Тут таких немає Ну і до лікаря треба потрапити ще хоч і так знаю що мені треба
-
♈️ Овен 20 грудня. ✨ У тебе сьогодні мозок на потрібному місці. ♉️ Телець 20 грудня. ✨ Ти сьогодні дуже вульгаренький маніяк. ♊️ Близнюки 20 грудня. ✨ Ех, бухати, так бухати, самі винні. ♋️ Рак 20 грудня. ✨ Слухай своє серце, а не друзів. ♌️ Лев 20 грудня. ✨ ЧЕРГОВИЙ ВІДМІННИЙ ДЕНЬ. ТИ ВЖЕ НАБРИД ВСІМ. ♍️ Діва 20 грудня. ✨ Виходь сьогодні на пошук Рака. Бажано бери найкрасивішого. ♎️ Терези 20 грудня. ✨ Не лайся, будь хоч трохи культурним. ♏️ Скорпіон 20 грудня. ✨ Закінчилися щасливі дні, тримайся. ♐️ Стрілець 20 грудня. ✨ Ти молодець, продовжуй у тому ж дусі. ♑️ Козеріг 20 грудня. ✨ Забороняємо тобі сумувати, зрозумів? ♒️ Водолій 20 грудня. ✨ Пиячити не можна, ти тепер за ЗОЖ. ♓️ Риби 20 грудня. ✨ В тебе вірять, тож не підведи. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦