До людей, які ЛГБТ ставлюсь так само як і до всіх інших. Мені все одно у кого які вподобання, це свобода вибору, яка має бути у кожної людини. Але мені не подобається те, що робиться у медіа і те, що це популяризується не просто як норма, а так, наче вони кращі за інших, бо страждають від дискримінації. Іще у мене на роботі бувають ситуації, коли треба перекладати що кажуть соціальні робітники або лікарі, і коли вони вони питають у наших людей "яка була стать вашої дитини при народженні?", "чи вашій дитині (якій 8 років) подобаються хлопчики чи дівчатка?" і т.ін., і тоді мені кортить запитати тих людей чи вони взагалі знайомі із психологією і фізіологією. Бо поки статеві гормони не втрутились, про таке немає сенсу питати, і все що вони роблять - ображають батьків і лізуть до дітей у голову. Наче усі ЛГБТ знали про свою орієнтацію із народження. Але це не єдина річ яка мене злить. Тут є велика проблема із сімейними цінностями, вони не знають яка роль чоловіка у стосунках, яка роль жінки у стосунках, лізуть у родини, до**буються до дітей. Я розумію, що у деяких випадках людям потрібен захист від домашнього насильства, але коли у людей забирають дітей на кілька місяців, бо сусідам здалося, що батьки трохи голосно розмовляли одне з одним - це вже занадто. Наче дитині краще жити як сирота, аніж із мамою і татом, які раз на рік можуть посваритися. Кончені люди, кончені закони, кончені державні програми, які підтримують розлучення, виганяють жінок працювати через кілька місяців після пологів, і кончені педагоги і лікарі. Вже доведено, що людина, у якої були батьки і нормальна родина хоча б у перші 7 років життя, не піддається впливу політиків, і їй дуже важко промити мізки. Ось вони і працюють над тим, щоб діти цього не мали і виростали у зомбі, які всьому вірять і роблять те, чого від них хочуть. Іще такий момент... медична система це все підтримує і вони можуть наприклад дівчинці підлітку виписати гормональні препарати, які можуть із неї зробити людину незрозумілої статі, і вона відмовляється їх приймати (уявіть, коли дитина у 13-14 років має чинити опір трьом дорослим лікарям, а її батьки взагалі не знають що відбується). Потім будуть казати "вона такою народилася". На мою думку, усе добре в міру. Коли хтось доривається до влади із "оригінальними ідеями", то біда... www.youtube.com/watch?v=CR_yqyiXLpA