Український Монреаль
-
Я вже сказала, що фільтрую усе і взагалі поза політикою. А ви все вчепились в якісь наративи. Не плутайте мораль, етику, та цінності із політикою. Якщо у вас у голові тільки два табори, і все прив'язано до політики, то це вузькість мислення.
-
ІнформуваннЯ як це робиться всканаді це не лізти в особисте життя а показати меню
-
Я саме про це і кажу. Не треба давати нікому лізти у своє особисте життя і впливати на особистий вибір.
-
Політика є всюди. Якщо щось дозволено чи не дозволено політиками(іран, авганістан, рефеія) то це вже дірект інтрвеншн в приватне життя. Якщо держава все дозволяє і інформує що є так, є так і так то це не інтрвеншн. Це звичайне інформування. В макдаку бачите доступні позиції в меню - тут так само.
-
Кидай ще раз
-
А як з ними зв’язатися ?
-
Я нормальних не знаю. Знаю бабок, вони всі в якомусь сенсі ворожки
-
Я вважаю, що Ви маєте за це вибачитись. Ви майже нічого не знаєте про мене, і такі речі писати - це неповага до людини. Не думаю що кремлівський бот працював би овертайм щоб тільки допомогти українським біженцям, донатив би на армію, і говорив би із вами українською. Про те, як мої близькі страждають через цю війну, я взагалі промовчу. Ідіть читайте книжки і розширюйте світогляд, якщо у все усе зводиться до цього.
-
у Канаді - поки що так... у штатах більше схоже на нав'язування, у Великобританії втручаються постійно. Коли Вам, вибачте, показують меню у дорослому віці на здорову голову - то одне кіно, а коли дітям через мультики вкладають у голову дивні речі, і Ви того програмування не помічаєте, бо не вчилися як працювати із підсвідомістю, і яким чином змалечку можна зліпити із людини що завгодно - то інше. Легко побачити коли промивають мізки у інших країнах, а там де Ви знаходитесь - це дуже непомітно відбувається.
-
Не парься я забаню за русняву
-
Слухайте, кремлівські наративи непогано поширює і патріотична аудиторія. І я в ваших фразах їх помічаю. Повірте книжок я в житті прочитав і читаю багато. Просто читаємо ми судячі з усього різними мовами
-
Бо це кардинально різні люди з різними інтересами, різними потребами і тд, їх об'єднує лише те що їх всіх використовубть аби просувати "толерантність" або як її по іншому можна назвати неомарксизм