Український Монреаль
-
Сідають священник та монашка в таксі. Після служби священник трішки був випив. Вони спілкуються. Він бере її руку у свою. Монашка дивиться на нього глибоким поглядом: Отче, згадайте Псалом 129! Він руку забирає. Продовження розмови. Він кладе руку на коліно монашки. Вона йому чітко дивиться в очі: Отче, не забувайте Псалом 129. Отець засмутився. Пішов додому. Вже лягає спати. Але пішов почитати. Біблія Псалом 129: 1 З глибини я взиваю до Тебе, о Господи: 2 Господи, почуй же мій голос! Нехай уші Твої будуть чулі на голос благання мого! Таких матюків від священника ніхто не чув.
-
Я не така, не треба цього ))))
-
Всім доброго дня👋 Є питання щодо обов'язкового медичного огляду після приїзду в Канаду. В аеропорту дали список лікарень в яких, як сказали, можна пройти цей огляд. Але коли надіслали лист на запис, зазначили, що це запис на звичайний регулярний огляд, а не той що потрібен іммігрантам. Чи може хтось підказати, де потрібно записатись на обов'язковий мед огляд? Заздалегідь дякую🫡
-
Дуже дякую!!
-
Можливо підкажете хто де брав уроки французької? Так щоб почати вивчати її найближчим часом
-
Дякую ❤️
-
Шукаєте на мапі школи у Вашому районі, телефонуєте туди, вони кажуть коли можна підійти заповнити заяву. Берете свій ворк перміт і паспорт, ідете туди, заповнюєте форму, вони кажуть коли почнуться курси і потім іще листа відправляють на електронну пошту. Усе у ваших руках😊 arrima.immigration-quebec.gouv.qc.ca/apprendrelefrancais/etablissements?v=1
-
30 $, без торгу. можна забрати завтра або сьогодні
-
Ну чкщо ми говоримо про фрасізасьйон який бескоштовний то через арріму всі заявки
-
В якому сенсі?
-
Це вже не працює. Все через арріму з 1 червня.
-
Дякую
-
Це веб середа міністерства франкізації і імграції
-
Арріма це організація?
-
www.quebec.ca/en/education/learn-french Читаєте тут, обираєте формат і пишете ь через веб середу
-
Де вас відправлять писати через арріму
-
і саме через цей сайт і можна знайти мапу шкіл...