Український Монреаль
-
Забула чат адмінів? 😂 буває
-
Запрошую усіх бажаючих до подорожі Квебек сіті 🛕🏫 та водоспад Мантморенсі🏞️💦. 9.07.2023 вже у цю НЕДІЛЮ. На комфортному міні-вені 🚙 ( їду з кондиціонером❄️). Маю поки що 6️⃣вільних місць . Збираємось біля метро Лонгьої о 8.30 ранку виїжджаємо. Ви побачите старий Квебек , та поринете в дивовижну атмосферу старого міста , а далі ми відправимось на відомий водоспад Мантморенсі де ви зможете насолодитись прекрасними творіннями природи , піднятись на фунікулері , для тих хто полюбляє екстрім зможе відвідати зіплайн ( Тарзанка ) , вздовж всього водоспаду ! Після цього гарного та емоційного дня , ми відправляємось додому . Кінцева зупинка метро Лонгьої ( по домовленості можу завезти в Монреаль або під ваш дім ) Вартість подорожі 120$ Для дітей буде знижка 10$ По усім питанням звертайтесь за номером 438 229 5899 Василь або в особисті повідомлення.
-
Бо якщо подивитися на карту, то там найкращий буде вид на салют
-
Бо питала Софик про моста. Ви можете дивитися звідки завгодно. Я буду у той час в старому Порті. Сподіваюсь побачимо і звідти
-
Минулого року міст перекривали кожного разу, звідти гарний вид, можно сісти поседед дороги або біля бордюру
-
Привіт, я також планую здавати іспит, але поки ще готуюся. Можу поділитися джерелами (книга DRIVER’S HANDBOOK), не знаю чи стануть в нагоді, може вже маєте. Напишіть в особисті, якщо вам потрібно.
-
Доброго вечора, а скільки ви чекали на відповідь по курсу? Після заповнення заявки через скільки отримали листа на електронну пошту?
-
Бажано так. З гугл перекладачем або з кимось хто можете поспілкуватись.