Український Монреаль
-
Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка, чи є у Монреалі акторські школи для дітей? Дитині 5 років, дуже хоче займатися акторською діяльністю. Може якісь курси є, хто що знає? Буду вдячна!
-
З першого січня там змінюється те,що статус укр "заморожується" з моменту перетину кордону,якщо раніше давалося 30 днів і після 30 можна було поновити,то зараз з першого і по приїзду потрібно "розморожувати",а якщо більше 30 днів то знімається статус
-
Продовжити можна тільки дозвіл на перебування з метою тимчасового захисту, який є дійсним. З отриманням візи для перебування на термін понад 90 днів у іншій державі світу (в т.ч. канадської візи) анулюється право на перебування з метою тимчасового захисту в ЧР (§5 п.8d Закону № 65/2022 Зб.) Якщо людина вже отримала візу тимчасового захисту, а після цього отримала канадську візу CUAET або довгострокову візу для перебування понад 90 днів у іншій країні — вона повинна повідомити про це і відмовитися від чеської візи тимчасового захисту? Якщо людина цього не зробить, чи загрожує їй штраф або інше покарання? Ні, людина не зобов’язана нічого повідомляти, але тимчасова охорона в ЧР припиняє діяти (§5 п. 8d Закону № 65/2022 Зб.) Однак припинення [дії тимчасового захисту] зазначається, коли компетентні органи про це дізнаються. Якщо людина хоче виїхати до Канади, вона би мала прийти до відділення Департаменту міжнародної охорони та міграції OAMP або Регіональних центрів допомоги українським біженцям KACPU, де буде зафіксовано припинення дії тимчасового захисту станом на день видачі канадської візи або на перший день її дії.
-
Всім привіт) Цікавить тема податків. Я так розумію, що за всі речі в магазинах, крім продуктів ти платиш податок ще зверху від наявної ціни? Цікавить скільки відсотків, і чи це залежить від вартості товару, чи є можливість потім якось повертати ці податки чи ні? Також щодо зарплат? Як рахується податок вкінці місяця, скільки відсотків іде під таксу? Читала що є окремо Канадський і провінційний податок. Буду дуже вдячна за відповідь та інформацію!😊Всім гарного дня!)
-
Відправляла Meest, турнікети ЗСУ, 6 кг за 180$ з страховкою і розмитненням, 13 днів і були в Києві
-
Я рада Це ваша думка