Український Монреаль
-
Мова це зброя....
-
Українською мовою, тільки нею!!! Боже, чисто я в цій групі! Коли кричу, щоб говорили українською мовою! Але ми не расисти, тільки трішки. П.с. нічого не маю проти висловлювання російською мовою, сам інколи нею спілкуюся, але ж не у Львові, я ж не самогубець😂😅
-
а що буде коли такий російськомовний воїн повернется додому, а хтось йому скаже - чому ти російською розмовляєш....
-
а скільки російськомовних хлопців на фронті захищають Україну??? викладають відео з боями і розмовляють між собою російською...
-
Цікаво що краще те, що одна невихована хамка, яка б могла вести себе більш адекватно і показати красу нації у вихованні чи та, що говорить російською мовою…🤔 В такій манері це сором…
-
Погано коли українці направляють цю зброю один на одного...
-
я перші свої сорок років був російськомовним, нажаль...
-
Логіка працює
-
Одного дня усі російськомовні українці (саме ті, що продовжують активно топити за російську мову в Україні) зрозуміють, що це саме їх прийшли звільняти та рятувати «братья». Одного дня, але цей день не сьогодні і не завтра 🥺
-
Якщо хочуть говорити російською, то сенсу в тій війні є стільки ж скільки в податковій системі Китаю😅🤙
-
А ми в Канаді теж тільки державною повинні розмовляти??
-
То хай говорить державною і все буде окей
-
я ж кажу, не треба направляти мовну зброю на своїх!
-
Так, ти вчасно
-
То за що боряться тоді? Чув вроді за незалежність, мову і культуру.
-
А коли закінчиться війна через років 5 страждання затягнуться і будуть знову тягнутись до російського Особливо якщо навальний якийсь чи інший хароший рускій стане президентом, і будуть казати вголос що то все Путін в бучі вбивав То ті хто вдома говорять російською будуть знову в зоні впливу РФ і їх контенту Подивіться тікток, там вже є дебіли які з росіянами контент роблять
-
Розривна куля російського виробництва?