Український Монреаль
-
Світлано, дуже цікаво, що Ви хочете в результаті отримати від своєї активності 😊 Якщо Ви про Алєксєя Шахматова, то він якраз наполягав на існуванні єдиної праруської мови, з якої виникли українська, російська та білоруська в 9 ст. Але більшість науковців це спростовує, виводячи всі слов'янські мови безпосередньо від праслов'янської. Я не буду засмічувати простір подальшими роздумами й аргументами. В разі чого - я з Маріуполя, тож мовні питання вивчала без упереджень 😊
-
Я не "срачуся". Насправді я дуже скучила за своїми студентами і лекціями. От і не стрималася. Але продовження не буде - бо в кожного своя правда. Гарного дня.
-
Всім привіт! Можливо у когось є номер грузчиків/ машини щоб перевезти речі? Треба перевезти диван, тв стенд та столик, бажано сьогодні-завтра. Скиньте, будь ласка номера телефонів чи дайте мій контакт знайомим, хто може бцти зацікавлений
-
Дякую, що виправили 🥰
-
1️⃣5️⃣.0️⃣7️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ Субота Запрошую усіх бажаючих до Ніагарського водоспаду 💦🫧 з заїздом у місто Торонто де ви зможете відвідати вежу Сін-Тавер та побачити місто Торонто🏙️ як на долоні,після цього ми відправляємось на Ніагарський водоспад де ви за вашим бажанням попливете на поромі 🛳️ та відправитесь у саме серце ❤️водоспаду та відчуєте незабутні враження та емоції 🤗 . Також ви побачите Ніагарський водоспад у темний час доби 🎑, та салют 🎇. Після чого ми відправимось у зворотній шлях . Час прибуття приблизно 8.00 ранку 🌅наступного дня . Така одноденна поїздка робиться для тих хто хоче побачити вище описане , та хоче заощадити гроші💵 і не знімати готель 🏢 та не витрачати додаткові кошти . В таку одноденну подорож ми їдемо з двома водіями 👨🏻✈️🧑🏻✈️. Ви зможете спати 😴💤спокійно і не турбуватись про свою безпцеку
-
Навпаки, мені попадаються прибулі з Європи більш україномовні ніж з України.
-
Важливе в людині це бути людиною во вчинках можно розмовляти українською а бути .... . Так будьте людьми, тай все. Я теж переїхала з Європи до Канади. Але людиною там була і нею є. Така правда. Є в Канаді люди з Росії , котрі дуже допомають українцям.