Український Монреаль
-
Привіт. чи є ті хто працюют працюют по дереву (різноманітні деревʼяні вироби), мают відповідні інструменти, та бажано місце де можуть майструвати? Треба зробити одну кастомну штуку, маю питання. Напишіть у приват
-
Запишу дітей на безкоштовні онлайн-уроки з Scratch, Minecraft, Roblox, Unity, Python. Дитина навчитися створювати ігри та програмувати, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти🙂 Кому надіслати посилання?) Пишіть мені в особисті повідомлення 😊
-
Дорий день, прийшло на пошту приголошення на бiометрiю , чи означае це що у мене все гарно i у скорому часi я зроблю канадську вiзу ? Дякyю за видповiдi ).
-
Українська освітня онлайн платформа Запрошує діток віком 4-6 років на групові та індивідуальні РОЗВИВАЮЧІ заняття та ІНТЕНСИВ КУРС з ПІДГОТОВКИ ДО ШКОЛИ Програма курсу: ⁃ Математика ⁃ Логіка ⁃ Скорочитання ⁃ Письмо ⁃ Світ навколо нас Програма розрахована на заняття 2/3 рази на тиждень в групі до 5 діточок. 👌Також, на базі школи проходять заняття з ⁃ Шахів ⁃ Ментальної арифметики ⁃ Консультації з логопедом ⁃ Мовні заняття (Української мови, Англійсько мовиї, Німецької мови, Польської мови, Французької мови, Чеської мови) В школі проводять заняття досвідчені та перевірені репетитори🧑🏻🎓 Всі навчальні програми будуються індивідуально під кожного учня, враховуючи поточні знання та мету навчання👆 Ми вважаємо, що найефективніше заняття, це заняття яке проходить в комфортних умовах, цікаве для учня і має продуктивний результат❤️ Запрошуємо Вас відвідати наш сайт sites.google.com/view/shabadoo-online-school. Ми впевнені, що Ви знайдете багато корисного для Вас та Ваших дітей. Починайте свій шлях до успіху прямо зараз 💫
-
Наскiльки знаю
-
60 i плюс
-
Запишу детей на бесплатные онлайн-уроки по Scratch, Minecraft, Roblox, Unity, Python. Ребёнок научится создавать игры и программировать, а также получит ссылку на курс по нейросетям и сможет сделать крутые проекты🙂 Кому отправить ссылки?) Пишите мне в личные сообщения😊
-
Можна, в мене знайомi так працюють
-
Без проблем
-
Дякую за вiдповiдь. Тобто менi якомога швидше треба бiжати в консульство Канади , чи Я вже не встиг до закiнченя кваеду ?((
-
А здача бioметр. робиться не в консульствi ?)