Український Монреаль
-
А чого ви платні шукаєте доречі? Не сильно бачу сенс в платних коли є нормальні безкоштовні
-
Дякую! Завтра зателефоную і розпитаюся
-
Так і має бути
-
І це прекрасно
-
Тоді я неправильно зрозумів. Але тут треба розуміти що більшість тих хто хоче тут вчити фрасе то англофони)
-
Авжеш. Нам на безкоштовних все максимально тільки франц давали з самого початку. Одну вчительку я почала розуміти тільки на 3 рівні😂
-
Французькою, бо це курси французької
-
Я хочу французьку вчити а не англійську
-
Саме тому я не задоволена
-
Французької
-
Питали про франц курси
-
Чи це курси англійської?
-
Французською
-
А якою мовою викладач в Канаді ще має спілкуватись. Чисто цікаво😂
-
Я ше думала у Києві до institut francais походити онлайн, якщо не знайду
-
2️⃣2️⃣.0️⃣7️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ Субота Запрошую усіх бажаючих до Ніагарського водоспаду 💦🫧 з заїздом у місто Торонто де ви зможете відвідати вежу Сін-Тавер та побачити місто Торонто🏙️ як на долоні,після цього ми відправляємось на Ніагарський водоспад де ви за вашим бажанням попливете на поромі 🛳️ та відправитесь у саме серце ❤️водоспаду та відчуєте незабутні враження та емоції 🤗 . Також ви побачите Ніагарський водоспад у темний час доби 🎑, та салют 🎇. Після чого ми відправимось у зворотній шлях . Час прибуття приблизно 8.00 ранку 🌅наступного дня . Така одноденна поїздка робиться для тих хто хоче побачити вище описане , та хоче заощадити гроші💵 і не знімати готель 🏢 та не витрачати додаткові кошти . В таку одноденну подорож ми їдемо з двома водіями 👨🏻✈️🧑🏻✈️. Ви зможете спати 😴💤спокійно і не турбуватись про свою безпеку t.me/MoishaCo