Український Монреаль
-
"Завдяки проживанню протягом 8 місяців безкоштовно в готелі я зміг накопичити грошей на дві машини і квартиру в майже мені рідному Кракові, до того ж так приємно поплавати в готельному басейні після робочого дня, та і меню у безкоштовній їдальні мене майже влаштовує, аби б ще бекону побільше. Тут все дуже по-домашньому." -
-
за 8 місяців на квартиру і дві машини в Кракові тут явно не заробиш, навіть якщо ти приіхав сюди одразу на 150к баксів. ПРост податки не дозволятью Фраза про ВСе так по домашньому - це відсилка на росіянку з криму, таке відчуття що текст писався росіяном, котрий не вміє в творчість, але хоче запустити той же мем, що запустили наші. Не знайшов жодноі новини на офіційних джерелах що до готелей і Нью Фаундланд
-
Тобто тисяч 25 до таксів. Нуну
-
Квартира в кракові тисяч 100 мінімум. 2 автівки навіть недорогі ще тисяч 15
-
та там явно придумано - Завдяки проживанню протягом 8 місяців безкоштовно в готелі я зміг накопичити грошей на дві машини і квартиру в майже мені рідному Кракові. Це треба більше 100 тис дол отримати і нічого при цьому не тратити
-
На жаль, це правда, деякі там рік живуть в готелі, працюють і не поспішають шукати собі житло... в мене декілька знайомих в тій провінції живуть, розповідали.
-
Міст Експрес
-
Укрпошта
-
Можу порекомендувати Сергія Владику . Робить відновлення статусу в Канаді і може допомогти з поданням на візу . Тел.: 4503056777. Він допомогає оформити будь-які державні та спеціалізовані довідки, робить нотаріальні та загальні переклади та має ліцезію імміграційного консультанта також, якщо буде потрібно на майбутнє.
-