Український Монреаль
-
Всім привіт! Моя знайома працює на фабриці трохи менше року (10міс.-11міс.), але не напряму, а через рекрутингову компанію. По роботі все ок, але англійська не дуже, і цікавить чи вона вже має право на відпустку чи це лише через рік роботи? Сама вона нормально всю інформацію пока не пробувала вияснити, тож поки що у вас запитаю
-
Ніхто не казав про найкращий варіант, мова йде про додатковий ресурс у пошуках роботи. Для когось він ефективний, для когось ні, але щоб отримати результат бажано використовувати усі можливі ресурси.
-
Зрозуміла, дуже дякую за відповідь!
-
Дійсно все залежить від роботодавця. Мені пропонували тиждень відпустки через 4 місяці праці, але я попросила перенести і по факту йду у відпустку через 6 місяців.
-
Гороскоп циганки на 05.08: ♈ Овен - бути вами - це починати день спортом, а закінчувати - як вийде ♉ Телець - треба бути винахідливим, тому що відмазка «ну я так людина» - більше не працює ♊ Близнюки - з романтики ви сьогодні можете лише запропонувати лежати цілий день вдома під кондиціонером ♋ Рак - хочеться не прокидатися з людиною у якої немає психічних травм, а бути нею ♌ Лев - на вулиці перестає бути жарко тільки коли починається комендантська година (теж саме і з настроєм) ♍ Діва - підписувати людей у телефонній книзі потрібно так, щоб розуміти чиї вхідні дзвінки ви не бачите))) ♎ Терези - є два стани: 1. шопінг допоможе мені зняти стрес 2. нахуя на це було витрачати гроші? ♏ Скорпіон - не треба вас кликати зранку на зустріч, нічим крім вина це закінчиться не зможе ♐ Стрілець - все що не встигнули за літо, доведеться встигнути за серпень ♑ Козеріжка - завжди потрібно виглядати як з обкладинки vogue, тому що коли завгодно можна зустріти майбутніх колишніх ♒ Водолій - очікування: future simple. реальність: future in the past ♓ Риби - ігристе - каталізатор дивних рішень в будь-який час дня п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 5 серпня. ✨ Впусти нових людей у своє життя. ♉️ Телець 5 серпня. ✨ ЗНІМИ АНДРІЮ РОЖЕВІ ОКУЛЯРИ. ♊️ Близнюки 5 серпня. ✨ Сьогодні краще не ризикуй, інакше жопка. ♋️ Рак 5 серпня. ✨ Їж більше капусти і радій життю. ♌️ Лев 5 серпня. ✨ Ти Тарас, а не лев! ♍️ Діва 5 серпня. ✨ Знову істерити починаєш? ♎️ Терези 5 серпня. ✨ Ти в дзеркало давно дивився? Шикарно ж виглядаєш. ♏️ Скорпіон 5 серпня. ✨ Вже давно пора забути про це, а ти все мучишся... ♐️ Стрілець 5 серпня. ✨ ВИХОДИМО НА ПОЛЮВАННЯ ЗА ЛЮБОВ'Ю. ♑️ Козеріг 5 серпня. ✨ Переконайся що на тебе ніхто не впливає і приймай рішення. ♒️ Водолій 5 серпня. ✨ В психушку? Ха, це мій рідний дім. ♓️ Риби 5 серпня. ✨ ВКЛЮЧАЙ ФЛІРТ И ХИТРІСТЬ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
fb.me/e/vOZOYMB3?mibextid=RQdjqZ
-
Доброго ранку підскажіть будь ласка . Ми ніяк без знання мови не можемо знайти роботу . Дуже потрібна робота . Буду дуже вдячна .
-
Зробіть гарне резюме і самі розносьте його по організаціям. Багато беруть на роботу в ігу,волмарт,долораму,фармапрікс,без знання мови,на викладку товару на полички