Український Монреаль
-
В нас коапало. 3км всеж
-
Пані та панове На скільки можна виїжджати з Канади щоб не було штрафу якщо був на грошовій допомозі?
-
Про який штраф йдеться?
-
♈️ Овен 11 серпня. ✨ Це не я зарозумілий, це у вас з самооцінкою проблеми. ♉️ Телець 11 серпня. ✨ Цей світ придуманий не нами, цей світ придуманий Тарантіно, судячи з останніх подій. ♊️ Близнюки 11 серпня. ✨ Не шкодуй про минуле, ти ж прекрасний. ♋️ Рак 11 серпня. ✨ Це просто збіг, хоча ви класно виглядаєте разом :) ♌️ Лев 11 серпня. ✨ Ну, не знаю. Зірки говорять, що ти заслужив шикарний день, не брешуть? ♍️ Діва 11 серпня. ✨ НЕ ПІДХОДЬТЕ, Я СЬОГОДНІ ЗЛЮКА. ♎️ Терези 11 серпня. ✨ Підійди, поцілуй, а тепер біжи. ♏️ Скорпіон 11 серпня. ✨ Настрій: красиво знущатися над всіма. ♐️ Стрілець 11 серпня. ✨ Може спробуєш бути добрішим? ♑️ Козеріг 11 серпня. ✨ Тебе хочуть роздягнути :) ♒️ Водолій 11 серпня. ✨ Твої плани хочуть зіпсувати, не дай цьому статися. ♓️ Риби 11 серпня. ✨ Все ще чекаєш? Ну, тоді ще почекай. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Шановні друзі. Не завжди є фінансова можливість йти на навчання на 4 роки да і ситуаціі в житті бувають різні. Як альтернатива- поділюся з вами власним досвідом онлайн навчання в IAP Career College . - займаєтеся в зручний для вас час. -можете використовувати перекладач, за необхідності - матимите High Quality Professional Certificates – відразу пишу відповідь на часті запитання - Is IAP College recognized in Canada? Yes. The accreditation is with the Better Business Bureau. - ціна від 97 $ -дуже багато курсів в різних напрямах для людей , які планують мати свій власний бізнес 100+ Certificate Courses www.iapcollege.com/586-117.html
-
www.google.com/search?client=ms-android-samsung-ss&sca_esv=555819424&q=Genevi%C3%A9ve+Toupin&stick=H4sIAAAAAAAAAOPgE-LVT9c3NEwryUgqqSyvUuLSz9U3KK9MM0ku0lLKTrbSzy0tzkzWL0pNzi9KycxLj0_OKS0uSS2ySiwqySwuWcQq6J6al1qWeXhlWapCSH5pQWbeDlbGXexMHAwAVr8JBl0AAAA&sa=X&ved=2ahUKEwjwudfZjtSAAxUPX_EDHe9uBbAQmxMoAHoECBEQAg&biw=412&bih=825&dpr=2.63
-
Добрий день, мені надіслали гроші в PayPal , але вони зависли в pending. Хтось стикався з таким ? Що робити ? Просто чекати ? Дякую за відповідь
-
Вчора робили перевірку зіра у дитини 14 років.Все покриває RAMQ.В Квебеці до 17 років і після 65 років-ця перевірка безкоштовна для пацієнта. Зробити можете де завгодно,як Вам зручніше.Кожні 2 роки для дітей до 17 років, Ви маєте можливість получити компенсацію на 300 CAD,від гавермента за нові окуляри. Після нашого заказу,мені допомогли подати документи на цю програму і я одразу получила на пошту підтверджуючи лист ,що через 3 тижні вони повернуть 300 доларів.