Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 375.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5720256928T Offline
    t5720256928T Offline
    Танюша Шатиленко
    wrote on last edited by
    У Броссарді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Petro
    wrote on last edited by
    Я б на вашому місці почав переживати за школу. Лінійка, десь з класу другого, в четвертому і п'ятому точно транспортерами користувалися і вимірювати кути. Домашні завдання є, і часом не мало. В хорошому секондері взагалі домашні завдання по повній програмі, і багатьом важко.
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 13 серпня. ✨ Величезний дефіцит поцілунків... ♉️ Телець 13 серпня. ✨ Різко прокинеться бажання працювати, але не перестарайся. ♊️ Близнюки 13 серпня. ✨ Роби вигляд, що так і повинно бути. ♋️ Рак 13 серпня. ✨ Стосунки стукають в твої двері. Відкриватимеш? ♌️ Лев 13 серпня. ✨ Почни з себе. Решта точно підтягнуться. ♍️ Діва 13 серпня. ✨ МЕНІ ПОТРІБНЕ ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ. ♎️ Терези 13 серпня. ✨ Бери друзів і на дах зустрічати світанок. ♏️ Скорпіон 13 серпня. ✨ Зможеш бути сьогодні добрячком? ♐️ Стрілець 13 серпня. ✨ Не думай прогинатися під інших. ♑️ Козеріг 13 серпня. ✨ Все насправді дуже легко, ти занадто заганяєшся. ♒️ Водолій 13 серпня. ✨ Може пора рвати з твого села? ♓️ Риби 13 серпня. ✨ Думаю, що ви не просто друзі.. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    Я от читаю и не дуже розумію- виходить в різних школах різна програма, тобто єдиного стандарту по країні нема? І як тоді обрати школу з нормальним навантаженням і зрозуміти різницю в програмах між школами? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Оскільки мова йшла про канцтовари і ми провчились лише 2 місяці то я дуже коротко прокоментувала. Насправді що мене вразило, в 11 років моя донька вивчала тут теорію ймовірності яку в Україні проходять в 11 класі та на 1 курсі математичних вишів. Далі побачимо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6162049866T Offline
    t6162049866T Offline
    debbie
    wrote on last edited by
    Hello, the Amazon platform is recruiting a large number of part-timers. No matter where you are, you only need a mobile phone to operate at home, with zero investment and a daily income of 200 US dollars. If you want to do this, please reply to my message as soon as possible
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 13.08: ♈ Овен - бути вами - це цілий день щось робити і нічого не встигати ♉ Телець - у вас складний характер, але за таких умов він і не міг би бути іншим ♊ Близнюки - який тайм-менеджмент? що не встигли зробити сьогодні, то доведеться робити завтра ♋ Рак - щоб не намагатися все виправляти – не треба нічого псувати ♌ Лев - а памʼятаєте буле таке слово «гедонізм»? ♍ Діва - а можна хоча б один день на тиждень не бути в курсі всього? ♎ Терези - всі ваші дурні вчинки можна виправдовувати тим, що ви просто не любите чекати ♏ Скорпіон - ідеальний вихідний – це коли ніхто не відволікає від роботи ♐ Стрілець - ви вже в тому віці, коли потрібно у вихідний прокинутися раніше, щоб поїхати на базар ♑ Козеріжка - вау, що це, неділя?? звучить як «треба зробити вдома генеральне прибирання та все попрасувати» ♒ Водолій - кавун - це ваш антидепресант ♓ Риби - не хочеться творити хуйню, але ви вже почали, тому доведеться продовжувати п.с. русский военный корабль, иди нахуй
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    Пані та панове, а де тут папугу можна купити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лиля Котик
    wrote on last edited by
    А з якого часу звільняється Ваша квартира?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    І
    wrote on last edited by
    В якому місяці подавали заявку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natali🍁🌻
    wrote on last edited by
    Зоомагазин Safari в торговому центрі Place Versailles.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🌻k3n4ï🌻
    wrote on last edited by
    Тижні два назад. Може трошки більше
    1 Reply Last reply
    0
  • t1148580819T Offline
    t1148580819T Offline
    Nikka
    wrote on last edited by
    Як пощастить, подала тиждень тому, подзвонили через пару днів, тест через пару тижнів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana T.
    wrote on last edited by
    Боюсь що ви трохи переоцінюєте місцеву шкільну рсвіту 🙂. В молодшій школі України також є такий предмет, який називається логіка і де вивчають ймовірнісь того, що, наприклад, з певної кількості кульок двох кольорів витягнете саме червону кульку)). А теорія ймовірності старших класів і вузів - це трохи інше))
    1 Reply Last reply
    0
  • t671202327T Offline
    t671202327T Offline
    Марія Чайковська
    wrote on last edited by
    Не вистачає Овна
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Терези, Скорпіон, Стрілець, Телець, Близнюки, Козеріг, Водолій Твій Гороскоп
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    Боюсь що Ви трохи переоцінюєте українську шкільну освіту)) може в НУШ таке вже і є, але моєму сину майже 13 і нічого схожего ані на логіку ані на теорію ймовірностей в його школі не було ні в початковій школі, ні досі в 7 класі немає. А ось "дуже необхідне" Християнське виховання наприклад було 🙄 Я дивилась канадську програму для його віку для 7-8 класа з математики - не знайшла суттєвої різниці від нашої (ті ж самі відсотки, дроби, великі числа, початкова геометрія), але в канадській ще є прикладна складова - як рахувати комісії банків, прибутки-видатки і все таке і це дуже круто.
    1 Reply Last reply
    0
  • t925421112T Offline
    t925421112T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    якщо дитина буде продовжувати навчання в Канаді - то який сенс порівнювати програми в Україні і тут🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana T.
    wrote on last edited by
    Мова не про НУШ. Ще в 2016 році мій старший стн занінчив початкову школу і у них був предмет «Логіка».. А програма шкільної. математики Канади «лайтовіша». Я це я вам кажу, як вчитель математики. Моя донька вже закінчила рік навчання тут, ми постійно були на звязку з її вчителем в Україні й порівнювали і я знаю про що пишу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    Зараз на вас накинуться )
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.