Український Монреаль
-
Якщо ви будете будете і дали розмовляти в хамському тоні видаляю повідомлення та й усе. У мене є сумніви і вони обгрунтовані.
-
Дякую
-
Таню, щиро співчуваю що дитинка нездорова, але поясню як то працює. Жодна особа не має права перевозити будь-які ліки не для власного вжитку. Тож рецепт не давайте, а шукайте або кількох осіб щоб привезли по кілька пачок, або, як тут вже написали, спробуйте виписати у лікаря. Я їхала через польський кордон і жінку зняли з рейса через те що вона везла родичу ліки з рецептом. Їй не дозволили навіть викинуть ті ліки, бо їх треба утилізувати, а такої послуги на кордоні нема. Вона була змушена пішки повертатись на українську частину щоб викинути там. А на додачу прикордонник сказав подякувати, бо якби він не помітив і вона б долетвла з цим до США, її б заарештували. Тож дивіться.
-
Так легко і присісти можна за контрабас
-
20 років тому вийшов фільм Бангкок-Хілтон з Ніколь Кідман, який вразив мене до глибини душі. Там героїня перевезла чужу річ у опинилась у в'язниці в очікуванні смертної кари у Бангкоку. Допомагати людям звісно треба, але спочатку треба знати норми і порядки.
-
Я був в Бангкоку. І там реально смертна кара за контрабас наркотичних наприклад.
-
А от це вже не ваші проблеми навіть якщоб не було😂
-
Є таки випадки. Наприклад, після операції по заміні суглобу призначають , коли є процес внутрішній негативний. Тож, буває різне.
-
Це інструкція, хоча і для орків, але пояснює дуже доступно. Для нас там вже самі розберетесь, наче не складно
-
youtu.be/ez4N0--kX_Q
-
Вес в квебеці не працює. Тут своя система оцінки
-
Тоді видаляю