Український Монреаль
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
♈️ Овен 17 серпня. ✨ Мені потрібні бабки, а не стосунки. ♉️ Телець 17 серпня. ✨ Візьміть мене в погану компанію. Хороших людей не цінують. ♊️ Близнюки 17 серпня. ✨ МУД: ВІДРИВАТИСЯ ДО РАНКУ І СЛАТИ ВСІХ НА ТРИ БУКВИ. ♋️ Рак 17 серпня. ✨ Вимагаю змін, я втомився. ♌️ Лев 17 серпня. ✨ ЧЕКАЙ СЮРПРИЗІВ І ПОЦІЛУНКІВ. ♍️ Діва 17 серпня. ✨ Літо закінчується, все встиг? ♎️ Терези 17 серпня. ✨ Візьміть мене в подорож, терміново. ♏️ Скорпіон 17 серпня. ✨ Кращого дня не придумаєш. Не підведи, засранець, будь ласка. ♐️ Стрілець 17 серпня. ✨ ВМИКАЙ РЕЖИМ РОЗПУСТИ. ♑️ Козеріг 17 серпня. ✨ Приділи час собі любимому. Відпочинь від людей. ♒️ Водолій 17 серпня. ✨ Піднімай свою жопу, пора міняти своє життя і дорослішати! ♓️ Риби 17 серпня. ✨ На фронті друзів очікується поповнення. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Шанс завтра закохатися в знаків: Овен — 10% Телець — 44% Близнюки — 1% Рак — 90% Лев — 66% Діва — 83% Терези — 4% Скорпіон — 32% Стрілець — 33% Козеріг — 55% Водолій — 9% Риби — 100%
-
Піділиться цим сайтом зі мною, будь ласка
-
Доброго дня всім! Скажіть хто знає чи вакансія Préposé(e) aux bénéficiaires є кваліфікована праця у Квебеку для отримання PR?
-
Добрий день! Шукаємо моделей на відпрацювання манікюру з покриттям гель-лаком (оплата за матеріали 12$)! Дата: 18.08 (завтра) о годині 11:00 та 16:30 19.08 (субота) о годині 11:00 та 16:30 20.08 (неділя) о годині 16:30 Манікюр відбуватиметься під наглядом досвідченого майстра манікюру та з використанням найкращих матеріалів! Після процедури кожна модель отримає купон на знижку в 5% на манікюр та педикюр! Запрошую до співпраці!
-
А номер Nok 33109 до якої літери підходить?
-
Дякую
-
Доброго дня. Хочу до вас звернутись за допомогою, що мені робити у випадку коли в мене закінчилась віза в зв'язку із закінченням дії паспорту, і я була змушена виїхати. Зараз маю вже новий паспорт на руках,і хочу повернутись в Канаду. Тільки є одне але...якщо я заїду в Канаду по туристичній візі, в мене буде потім можливість податись на вклейку нової візи, щоб отримати активний ворк перміт.
-
А як дізнатися до якої літери відноситься О, А, В або С належить Teer3?