Український Монреаль
-
Дякую,в долорамі бачила,але не сподобались.
-
Дівчата підкажіть де купуєте нитки для в'язання?
-
Підкажіть будь ласка як перекинути гроші з карты RBC bank на карту TD Bank ? Через E - transfer ? Або я помиляюсь ?
-
Тобто ці документи потрібно відправляти тільки для фінансової допомоги? А заявка на курси вже повністю прийнята? Я теж заповнювала заявку і думала що вона буде повністю прийнята тільки після отримання поштою необхідних документів які вони просять надіслати
-
А ще можна піти на секонд-хенд купити якусь річ колір який вам подобається по пороти і будуть вам нитки. )))) Я завжди так рабою но я тільки порю. На в’язання часу не хватає )))
-
Мені так подобається як русняві буковки закриваються
-
Я відправляв ворк перміт і копію цього файлу, а для фінансової допомоги я вказував сін номер і там було, що при бажанні ось ссилка для прямого депозиту на карту, заповніть ці 2 сторінки і надішліть нам, а я про них забув. Якщо не відправити ворк перміт і цей документ ваша заявка не буде розглядатися.
-
я так розумію вводиш суму ім'я телефон та пошту і не потрібно вводити номери рахунків та карток? вірно?
-
Не ну а с фіга руссе на пʼєдесталі стоїть а наша ненька десь скраєчку , майже впала. Вони б ще її запахнули під стіл. Буду на днях, треба навести порядок 😁
-
Дякую 🙏🙏🙏
-
Дякую. Не знала що копію цього документу теж треба відправляти. А саму заявку яку запрвнюєш на курси не треба скачувати і роздруковувати і відправляти теж?
-
І я так розумію якщо не відправити заявку на прямий депозит чи відправити їм сін номер, то допомогу не надають, бо я отримав листа в особистому кабінеті де запитують ці документи і що без них не можуть прийняти рішення про фінансову допомогу від курсів.