Український Монреаль
-
А чого вас так бентежать чужі гроші і хто якому лікарю що буде платити лол
-
Ось список того що криється
-
Я не знавець зі здоров’я і особливо жіночого… просто висловлю ще одну інфу для роздуму. В нас на роботі, один співробітник пішов на лікарняний. В нього почалася депресія. І страхування це покриває як виявилось, що було новиною для мене. І гадки не мав, що депресія покривається страхуванням.
-
Намагайтесь через кризову форму
-
Вітаю! Сьогодні помітила що ми з родичем припустилася помилки в даті його народження в профайлі подачі на візу CUAET. Заявка була заповнена до закриття програми, на біометрію ще не подавалися, як раз зараз планувала зробити. Не можу знайти як відредагувати дату народження. Чи була в когось така проблема? Як вирішили? Може можно листа в IRCC написати?
-
Є переліки. Треба шукати. Але приблизно тіж хто є в дердавних лікарнях в Україні
-
Доречі по депрі можна навіть в україні лікарняний брати
-
Та я не плутаю. Я про те, що в селі теж державна лікарня… але там спеціалістів щось не густо… щось по типу водій та чергуюча медсестра, та ще кілька чоловік. А така сама державна лікарня в місті, як наше (Запоріжжя), то там вже перелік лікарів і кабінетів чи малий. Але все одно не всі спеціалісти є. Наприклад в Києві у великій державній лікарні може більш широкий перелік лікарів. Я про це…
-
Я її дав ще до гиги)
-
Так що те що те це приватна іншура. Дентал тільки хірургія наче і те не вся
-
Ну так це приватна. Не рамкю точно. В мене кенеда лайф теж криє
-
Зрозуміла, дякую😢
-
В Україні? Звісно не всі. Не плутай тим що на території держ лікарень ще по 100500 приватних коінік тусить)
-
Психо криє але не все. І якщо є діагноз. Йому покрила можливо приватна, у мене риє частково