Український Монреаль
-
Я шукала житло ще в Україні і знайшла успішно, так і пояснювала що буду такого то числа, зараз в Україні, вони люблять співбесіди. В перші дні голова обертом, все активно, не до житла, на скільки мені легше було психологічно з житлом. Плюс реєструвати все на свою адресу , а не бігати потім шукати свої листи і міняти адресу всюди. У вас буде допомога фінансова на перший час, краще почніть з житла, моя порада.
-
На місці пройтися, це коли у вас французька размовна мова є. Я би радив вже бути зареєстрованим на індід, написати там там що у вас є розмовна англійська хоча би, якщо вона є звісно. І виписувати звітти варіанти по Монреалю. Коли приїдете в Монреаль, буде у вас 20-30 варіантів, от тоді вже з хорошим резюме вислати їм на емейл і навіть заїхати до роботодавця, і самому занести резюме у відділ кадрів. То може з тих варіантів два три вистрелять. З того що знаю, українці з середньою англійською знаходять роботу на меблевих заводах, інших виробничих заводах, на фермах, грузчиками, в аеропорті, водіями, але то важче, бо квебецки права то ще та історія...
-
Власниця вимагає рос пісні від її співаків
-
Гороскоп циганки на 27.08: ♈ Овен - запросіть на побачення водолія ♉ Телець - запросіть на побачення рака ♊ Близнюки - запросіть на побачення риб ♋ Рак - запросіть на побачення терези ♌ Лев - запросіть на побачення овна ♍ Діва - запросіть на побачення близнюків ♎ Терези - запросіть на побачення скорпіона ♏ Скорпіон - запросіть на побачення стрільця ♐ Стрілець - запросіть на побачення діву ♑ Козеріжка - запросіть на побачення лева ♒ Водолій - запросіть на побачення тільця ♓ Риби - запросіть на побачення козеріга п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Ні, вони здавали з 10 числа, я прилітала 1го, я була вже на місці раніше до дати здачі і ми домовились, що можу підійти до них, якщо що дати залог, але коли я приїхала, то просто була на звʼязку, вони знали що я є і просто зустрілись в день старту оренди і тоді я внесла строховий депозит 250 доларів тільки і плату за 1 місяць
-
це значить, що ви дали завдаток, або проплатили 1 місяць+залог будучи в Україні?
-
We are looking for workers from Monday to Friday from 8:00AM to 4:00PM and part time
-
я зрозуміла. Але якщо не буде такої можливості, то доведеться все на готель реєструвати((
-
Здравствуйте, я хотел узнать, заинтересован ли кто-нибудь в возможности трудоустройства. В магазине Antiquity Shop есть вакансии на позиции по вводу данных, помощника по расчету заработной платы и обслуживания клиентов, доступные на условиях полной или частичной занятости. Заработная плата составляет 600 долларов в неделю, и вакансия открыта как для местных, так и для удаленных работников, находящихся в Канаде. Компания не требует предыдущего опыта и предоставит все необходимое обучение. Заявление о приеме на работу бесплатное, оплата производится еженедельно. Если вы заинтересованы, пожалуйста, не стесняйтесь, пришлите мне прямое сообщение или свяжитесь со мной в телеграмме: @TheAntiquityshop01.
-
Пропоную Вишиванки !!! Ручної і машинної вишивки, жіночі, чоловічі та дитячі, натуральна тканина ( льон, домотканне полотно, бавовна). Також маю хустки українського виробництва, віночки , рушники ручної роботи . Доставка по всій Канаді. Ціни дорослі від 80$ дитячі від 30$ Є в наявності різні розміри . Для детальної інформації звертайтеся в особисті повідомлення!💙💛 instagram.com/vychuvanky?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==
-
Доброго вечора шановні,може є в когось контакт людини яка займається кузовним ремонтом чи покраскою тощо ? Дякую