Український Монреаль
-
Я заповнювала документ що беру на себе відповідальність за нього, батьки в Україні зробили довіреність на мене для прийняття всіх рішень щодо дитини і з цими документами він перетинав кордон. На той час ці документи не знадобились, бо їхало багато людей і ніхто не перевіряв. Але в нормальний час дитину 16 років просто так не пропустять і спитають документи від батьків. Потім зробили йому sin, мед картку, банк. рахунок, тощо.
-
Там платити щось треба по преміуму. Але небагато і теж прескріпшн наскільки я знаю. Нк і в кінці року з такс ретернк якісь гроші знімкть за їх преміум
-
Приватна 80%. Але тільки те що виписали
-
Дякую! Так, порода чудова))) кожен день від неї кайфуємо)))
-
Гороскоп циганки на 02.09: ♈ Овен - доросле життя - це коли канікули закінчилися, так і не почавшись ♉ Телець - бути приємною людиною - це для вас виклик, який ви обовʼязково проґавите ♊ Близнюки - ваше особистосте життя - це топ 10 загадок Всесвіту ♋ Рак - тільки налаштуєтеся на робочий день так вже субота починається ♌ Лев - ваше життя - це мюзикл, а ви режисер, у якого головний герой завжди на межі нервового зриву ♍ Діва - від «ура, закінчилася спека» до осінньої депресії рівно один крок ♎ Терези - ви спозаранку можете прокинутися лише за умови, якщо ви йдете на шопінг ♏ Скорпіон - цього літа ви були лише в ахуї та декілька разів в барі ♐ Стрілець - ви вже в тому віці, коли серце кличе зранку поїхати на базар за огірками та медом ♑ Козеріжка - ви не знаєте, що таке вихідні, але ви знаєте, що таке витратити суботу на дедлайни, а неділю на генеральне прибирання ♒ Водолій - вам не подобається всім подобатися ♓ Риби - до речі, нормальний вересень, тільки почався, а вже субота п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 2 вересня. ✨ Всі ми створені для любові. І ти теж, до речі. ♉️ Телець 2 вересня. ✨ Сьогодні можна все, навіть те, що заборонено. ♊️ Близнюки 2 вересня. ✨ Ти в старпера перетворюєшся... ♋️ Рак 2 вересня. ✨ Обнімашки тобі не зашкодять. ♌️ Лев 2 вересня. ✨ СЬОГОДНІ ТИ БУДЕШ НА ВИСОТІ. ♍️ Діва 2 вересня. ✨ Якесь дуже складне життя. Можна я краще мультики подивлюся? ♎️ Терези 2 вересня. ✨ Тобі нахабно брешуть прямо в обличчя. ♏️ Скорпіон 2 вересня. ✨ Ти не розумієш, у що вплутався, дружок. ♐️ Стрілець 2 вересня. ✨ Цей день буде важким, але тобі він сподобається. ♑️ Козеріг 2 вересня. ✨ Може винця і в гори? ♒️ Водолій 2 вересня. ✨ Хай прибуде з тобою сила зірок! ♓️ Риби 2 вересня. ✨ Не муч себе, запитай як є. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Доброго дня, Монреаль! Чи дають безкоштовний готель новоприбулим українцям з собакою? В нас самоєд, дуже хвилююсь за це((( Дякую за відповіді.
-
Виправив дякую))
-
Скажіть будь ласка: 1.На який термін дають готель новоприбулим українцям? 2. Де саме готель розташований? 3. Після 31 березня новоприбулим українцям безкоштовний готель вже не буде надаватися? Дякую