Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 372.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 5 вересня. ✨ Проблем буде море, тримайся. ♉️ Телець 5 вересня. ✨ Чим довше думаєш, тим більше проблем. ♊️ Близнюки 5 вересня. ✨ Приділи час друзям засранцям. ♋️ Рак 5 вересня. ✨ Сьогодні потрібно бути сучкою. ♌️ Лев 5 вересня. ✨ Сьогодні нічого не хочеться. Але не можна піддаватися спокусі. ♍️ Діва 5 вересня. ✨ На тебе оголосили полювання, ух :) ♎️ Терези 5 вересня. ✨ Знову мізки вдома забув? ♏️ Скорпіон 5 вересня. ✨ Може виявиш трохи турботи? ♐️ Стрілець 5 вересня. ✨ Потрудися днем, а ввечері відпочинеш. ♑️ Козеріг 5 вересня. ✨ Сьогодні хоча б вижити. День буде жаркий. ♒️ Водолій 5 вересня. ✨ Всі заслуговують хоча б один шанс. А деякі і всі два. ♓️ Риби 5 вересня. ✨ Сьогодні буде топовий день. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Пропоную Вишиванки !!! Ручної і машинної вишивки, жіночі, чоловічі та дитячі, натуральна тканина ( льон, домотканне полотно, бавовна). Також маю хустки українського виробництва, віночки , рушники ручної роботи . Доставка по всій Канаді. Ціни дорослі від 80$ дитячі від 30$ Є в наявності різні розміри . Для детальної інформації звертайтеся в особисті повідомлення!💙💛 instagram.com/vychuvanky?igshid=MjEwN2IyYWYwYw==
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Світ «собачка» лана і її владика покинули чат
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    З власного досвіду?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    А хто знає скіки прохідний бал на практичному екзамені в SAAQ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Овен, Козеріг, Телець, Скорпіон, Водолій, Стрілець Твій Гороскоп
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elizaveta
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t615698234T Offline
    t615698234T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    Знову подзвоніть їм. Мені так змінили неправильно написане прізвище і надіслали нову карту, також за телефоном можна змінити і адресу проживання/листування
    1 Reply Last reply
    0
  • t278279879T Offline
    t278279879T Offline
    Iryna 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Так. Шукайте найближчу до себе лікарню і йдіть туди. Будьте готові чекати декілька годин. Також часто тут давали пораду - "прикрасьте" свої симптоми, зробіть її більш яскравими, так би мовити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elizaveta
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть як зробити страховку від Квебеку? По телефону сказали всі дані, але неправильно записали ім‘я, зараз змінила адресу проживання, як це їм написати? Що треба відправити на інакший адрес?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5550776916T Offline
    t5550776916T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Доброго дня, потрібно терміново до лікаря, підкажіть що робити, йти і ургенцію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Пенсія в Україні? Інвест пенсійних заощаджень? Нема там і близько. І бути не може з українською пенсійною системою. І відсутністю системи інвестування як такої. Український універ - абсолютно некорисна річ. Школа відносно ок але в початковій школі занадто великий пресінг на дітей як на мене) Диплом ніде не визнають і треба підтверджувати чи перенавчатись щоб працювати в ЄС/США/Японії/Південній кореї/Канаді/Австралії.
    1 Reply Last reply
    0
  • t611693471T Offline
    t611693471T Offline
    Nataly
    wrote on last edited by
    з усього перерахованого, напевно, тільки закони дійсно принципові. але я оптиміст, і сподіваюся, що після війни країна почне змінюватися. а про пенсії, доходи і можливості дізнатися це все можливо і в Україні. і зберегти на пенсію. а після українських шкіл діти зараз навчаються в університетах Канади. Для цього не потрібно жити десять років в чужій країні. хоча моя мрія - щоб діти і жили і працювали в Україні. У Канади є один безсумнівний супер плюс - країна емігрантів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5477963497T Offline
    t5477963497T Offline
    Valeriia Macintosh
    wrote on last edited by
    Народ привіт, чи є тут вейпери? В мене є знижка в інтернет магазині, проте вона працює на великі замовлення. Можливо хтось хоче купити зі мною, щоб вийшло дешевше?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    JVN
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка, як передати новий паспорт на вклейку візи якщо оформлювали запит зі старим, бо нового ще не було? І що писати в крізіс форм?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталия
    wrote on last edited by
    Так, дороговато. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia Milosta
    wrote on last edited by
    Та звичайно дорожче ніж знімати… Я жила в хоста який виплачував кредит за житло. Його плата за двохповерховий будинок менша ніж плата за оренду однокімнатної квартири. Але я не говорила про житло в кредит. Я говорила про покупку житла без кредиту. Всі інші варіанти я не мала на увазі. Мала на увазі що ,перемогти цю країну ‚ як було сказано автором коменту, в якійсь мірі можна тільки Купивши ( не в кредит) житло. Всі інші варіанти відпадають в більшій чи меншій мірі. Але я особисто про перемогу цієї країни не говорила б, але це вже інша тема… Я особисто просто let it go. Поки кращих варіантів для себе не бачу, тож роблю все можливе і живу тут
    1 Reply Last reply
    0
  • t554418707T Offline
    t554418707T Offline
    Viktor Tolstopiat
    wrote on last edited by
    Ойй не фааакт 😁 у своїй квартирі/домі є мортгедж/кондофі/шкільні такси і т.д, зараз це все ще дорожче ніж знімати)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    Страхування в залежності від пакету. Але десь від 40 баксів на місяць. Можна і без нього
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    Це все раз на рік робиться
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.