Український Монреаль
-
Бо будь які символи комунізму - то поклоніння катам українського народу. Так само як би євреї реагувати на свастику і поклоніння гітлеру! До чого тут референдум Квебеку до монархії? нащадки французів тут такі самі окупанти, хочуть свободи - то хай автохтонам все віддадуть ... Взагалі таке відчуття, що з москалем спілкуєшся...
-
♈️ Овен 15 грудня. ✨ Любов'ю пахне, тобі дуже пощастить. ♉️ Телець 15 грудня. ✨ ТИ СЬОГОДНІ ВЕЛИКИЙ МАХІНАТОР. ♊️ Близнюки 15 грудня. ✨ Проблеми по навчанню: час починати! ♋️ Рак 15 грудня. ✨ Навіщо ворушити минуле, якщо можна ворушити нове? ♌️ Лев 15 грудня. ✨ Знайди собі Діву на вечір, дякую скажеш. ♍️ Діва 15 грудня. ✨ Знову твоя вульгарність меж не знає. ♎️ Терези 15 грудня. ✨ Не поспішай із висновками, ще не час. ♏️ Скорпіон 15 грудня. ✨ Влаштуй собі максимальний розслабон. ♐️ Стрілець 15 грудня. ✨ Ти дуже багато балакаєш, будь тихіше. ♑️ Козеріг 15 грудня. ✨ Проведи вечір із друзями, це важливо. ♒️ Водолій 15 грудня. ✨ Зніми рожеві окуляри, не все так класно. ♓️ Риби 15 грудня. ✨ Зрадою пахне… чи все-таки передумаєш? 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Ви перестрибуєте, як кацапський бот, плутаючи поняття "демократії" з бажанням Васі Пупкіна відокремитися. У демократичній США можна прийняти закон, який дозволяє вихід штатам. Навіть можна прийняти закон, що дозволить Васі Пупкіну відокремитися, якщо переважна більшість буде готова прийняти поправки до конституції та інших законів та прийме їх.
-
Зараз?
-
Дякую) Що потрібно з документів, щоб податися, і в якому форматі це відбувається? Я зараз у Торонто і планую переїжджати до Монреалю в січні, чи достатньо мені буде мого воркперміту, щоб податися, чи треба будуть якісь Квебеківські документи? І можливо з досвіду людей, яка оптимальна нагрузка по годиннах в тиждень, і скільки їх можна брати?
-
Так якщо іти шляхом демократії та так, всі мають право на свободу, ніхто не забов язаний сидіти в тюрмі народів і клястися у 21 столітті на вірність якійсь монархії, це ж пиздець. Скоро вже Марс колонізуємо а вони з царями бігають. А що треба тобі від кота комуніста на аві?
-
Усім привіт, можливо тут у чаті є хтось хто вивчав французьку на курсах і отримував паралельно за це фін допомогу? Хотів би трішки поцікавитися, бо в інтернеті лише дуже загальна інфа
-
Прошу переглянути опис чату і єдине правило
-
Завжди. Ти в Монреалі