Український Монреаль
-
А що, популяція не зменшується? Чи може фармацевтичні компанії не заробляють гроші на вакцинах і спланованих епідеміях? Чи ніхто не заробляє на війнах? Чи у нас у всіх немає телефонів, до яких є доступ у всіх кому це потрібно? Чи нам не промивають мізки дезінформацією із усіх можливих джерел? Чи Білл Гейтс відкрито не казав, що людей має бути менше? Я хочу жити у тій казковій реальності, яку Ви бачите, але нажаль... Так журналістика - то не моє, бо мене бісить коли я бачу на власні очі як наші депутати закривають лікарні, продають землю задешево а потім там торгові центри будують, і мені про це кажуть мовчати, а ще краще похвалити усіх які вони молодці. Буде природній відбір скоро, усе до того йде. Ваша думка то Ваша думка, усе що відбувається потім випливає через 75 років, нас уже не буде, тому можна не хвилюватись. Аби тільки дітям було краще ніж нам.
-
Мені тут навіть додати нема чого. Злобні рептилоїди іллюмінати жидомассони контролюють прессу у всьому світі і перетворюють нас на інший гендер з неправильною орієнтацією за допомогою змі і всесвітньої влади, опромінюють радіохвилями і чіпізують і хочуть зменшити популяцію😂😂😂 Не транслюйте свою неосвітченність в паблік - журналістська діяльність то не для Вас мабуть
-
я сподіваюсь що так воно і є😄, бо якщо люди самостійно собі ускладнюють життя - то це було б дуже сумно. Коли я вдома працювала журналістом, то єдиний канал де була свобода слова - був маленький, майже невідомий інтернет канал, і директор наш раз на півроку лежав у реанімації, тому він вирішив що йому втрачати нема чого, і на усі погрози закрити канал і усіх притягнути до відповідальності просто сміявся. Окрім правди про те, що у нас відбувалось, він любив додавати кілька статей і відею із маячнею про рептилоїдів, або про те, що кози насправді розумніші за всіх, щоб нас не сприймали серйозно і не чіпали якомога довше. Звичайно ж, через 2 роки канал закрили, мій друг і колега, який писав про загрозу із російського боку (іще у 2010-2012, при Януковичі) загинув на війні у 2015-му, що із іншими сталося я не знаю. Те, що свободи слова немає ніде - це сумна правда. І тут її немає так само, якщо не більше.
-
-
Виж кидаєте твердження про чоловіків - от і відповідайте за базар як то кажуть👍
-
Усі 100%? Ви особисто перевіряли?
-
Більшість ключове слово😂
-
Тут треба в ідеалі система контролю жорсткості води. Зміна жорсткості води і клімату дають такий еффект
-
багато хто має😂
-
Естроген у питній воді - це типу як гомеопатія в розчині 1/1000000000, "пам'ять води" та інша маячня? Якщо його вплив такий моцний, як ви кажете, всі канадійці-чоловіки вже б мали мати жіночі цицьки, без додаткових досліджень))))
-
Спробуйте фільтри для душа. Вони є різні, але десь за $40 можна придбати нормальний в амазоні з високим рівнем очищення. Мені колишній босс порадив - у нього ті фільтри по всій хаті натикані, бо він робив якесь своє дослідження і прийшов до висновку, що вода поганюча. Ну і Бріта наш ліпший друг :)