Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 371.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Звичка покладатись на автовиправлення. Я для української айфон не завжди рекомендує.
    1 Reply Last reply
    0
  • t643791747T Offline
    t643791747T Offline
    Anna Bonko 3d 🇺🇦
    wrote on last edited by
    З нас двох, журналіст - ви. Тому я вас і запитала про факти щодо ваших тверджень
    1 Reply Last reply
    0
  • t805651344T Offline
    t805651344T Offline
    Kateryna Holotrebchuk
    wrote on last edited by
    Поверніться та знайдіть де було написано що це моє твердження. Я просто написала хто і що мені сказав. Так і так, є така інформація. Я написала що не знаю чи це правда. Знайомі люди казали про воду, лікар, і медсестра казали щоб не приймала багато тайленолу бо про нього не все відомо і у них були випадки коли люди звикали до препарату, і були випадки порушення гормонального фону і функції печінки. Для того щоб це було моїм твердженням треба написати докторську на цю тему.
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    У Києві комунальники створили клумбу з тарілкою борщу
    1 Reply Last reply
    0
  • t643791747T Offline
    t643791747T Offline
    Anna Bonko 3d 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Ви розповсюджуєте інформацію у дусі «одна баба казала»/один місцевий лікар казав, а потім закріплюєте його твердженням , що ви маєте досвід журналістки. В моєму всесвіті, коли людина називає себе журналістом, я починаю очікувати від неї певного професіоналізму. Бо люди які стурбовані випадінням волосся, можуть, після ваших тверджень, що ви журналіст, впасти у відчай, повірити у змову, не звертатися до лікарів, та у результаті, занедбати своє здоровʼя. Все про що до чого я вас закликаю, бути відповідальною у ваших твердженнях, та поводитись як людина, яка знає що таке журналістська етика. На цьому усе , бажаю усім міцного здоров’я та гарного настрою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t805651344T Offline
    t805651344T Offline
    Kateryna Holotrebchuk
    wrote on last edited by
    Впадати у відчай - то останнє що треба робити. Про змову ніхто нічого не казав. Про стрес і те що треба дивитись що вживати перед тим як вживати - так. Це чат, а не медіа, я писала коментар а не статтю. У чаті можна писати про те хто що сказав, а ви вже думайте що хочете. Якщо вас щось тривожить, питання не до мене, я не психотерапевт. Гарного дня і душевного спокою усім.
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    У мене питання до всіх хто висловив своє незадоволення щодо води, їжі, повітря і що там ще було…. Чому саме залишатись в Канаді? Тут ж погано.
    1 Reply Last reply
    0
  • t805651344T Offline
    t805651344T Offline
    Kateryna Holotrebchuk
    wrote on last edited by
    Всюди є свої плюси і мінуси. Це нормально коли щось не подобається, а щось подобається. Усе добре завжди тільки у людей без критичного мислення. Канада не краще і не гірше ніж інші країни. Ідеально може бути тільки у раю. Не беріть дурного в голову👍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angry Cat
    wrote on last edited by
    Ще 3 тисячі не потратив
    1 Reply Last reply
    0
  • t805651344T Offline
    t805651344T Offline
    Kateryna Holotrebchuk
    wrote on last edited by
    Ввечері поділюся👌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman Andrieiev
    wrote on last edited by
    Катерина, який показник pH ви наміряли? Просто цікаво. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t616119794T Offline
    t616119794T Offline
    💃Lagerta
    wrote on last edited by
    Як переводити канадський долар на карту приват з Wise. Просять якісь АСН з 9 номерів. Гроші зависли . Де би можна знайти покрокову інструкцію для чайників? Підкажіть будь ласка. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t599603617T Offline
    t599603617T Offline
    kat
    wrote on last edited by
    хтось ходив до clsc для аналізу крові? якщо на clic santé найближчі дні для запису на жовтень, чи можливо зателефонувати в якусь клініку та отримати апоінтмент на цей тиждень? або може хтось знає, куди звертатися ще можна, щоб покривала ramq?
    1 Reply Last reply
    0
  • t599603617T Offline
    t599603617T Offline
    kat
    wrote on last edited by
    в мене є прескрібшен дякую!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t330086298T Offline
    t330086298T Offline
    Li Za
    wrote on last edited by
    Наскільки я знаю ,без прескріпшину від лікаря ти не можеш просто записатись на кліксанте для здачі крові, принайні так було в мене. В любом випадку , там пишеться на сайті про прескріпшин. В клініках , де це безкоштовно завжди довгі черги ,через це ,як мені здається, ефекта від дзвінків не буде, тому найшвидше спіймати віконце лиш в приватних. В них вартість екзамену від 30кад +,наскільки пам’ятаю. Сподіваюсь , мені вдалось відповісти на твоє питання:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t439211837T Offline
    t439211837T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Саме перше, це можна загуглити. Відкрила перше посилання, загугливши ваше питання - wise.com/ua/blog/yak-perekazati-groshi-z-kanadi-v-ukrainy Як переказати гроші з Wise: Створіть профіль в Wise через повну версію або додаток Натисніть “Відправити гроші” Оберіть валюти відправлення та отримання (наприклад із CAD в UAH) Заповніть реквізити отримувача (картка або банківський рахунок) Сплатіть трансфер будь-яким із доступних способів (наприклад карткою або з банківського рахунку) Примітка: Ви не можете відправляти UAH на юніорські картки (“Картка Юніора”) або бізнес-картки/бізнес-рахунки. Також недоступні платежі отримувачам Сбербанку та А-банку (він же «Акцент банк»). Якщо ви здійсните переказ на EUR або USD рахунок в Україну, буде залучена система SWIFT. В такому випадку проміжні банки можуть стягувати комісію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Так народ і не пише що тут погано 😎 Діляться поглядами і вирішеннями ситуацій (фільтри, магазини з нашими продуктами, фільтри для повітря і ще щось там) Це як про зиму, коли снігу багато, це і добре і для автовласників не оч, але якщо хтось зробить дослідження і скаже яка лопата сама чотка, то ж всім в чаті буде цікаво 🙃
    1 Reply Last reply
    0
  • t796053576T Offline
    t796053576T Offline
    ruesad
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, можливо, хтось знає ортодонтів які можуть продовжити лікування або ж зняти брекети? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t616119794T Offline
    t616119794T Offline
    💃Lagerta
    wrote on last edited by
    Вже створений профіль раніше. Гроші ні в приват не дійшли , і не повернулися обратно. Десь висять.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna Denysovets
    wrote on last edited by
    Певно знайшли гречку..та сі вспокоїли)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.